Δ. Νομικού: «Έχω πιάσει πάτο»!

Οι λυκοφιλίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα

Δ. Νομικού: «Έχω πιάσει πάτο»!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση που δεν έχει απασχολήσει με ίντριγκες και κόντρες. Κι όμως, όπως η ίδια εξομολογείται έχει νιώσει πισώπλατες μαχαιριές, από τις οποίες όμως έχει βγει αλώβητη.

doykissa2.jpg
«Αρκετοί στο χώρο μας εκλαμβάνουν την ευγένεια ως αδυναμία και προσπαθούν να σε μειώσουν ή να σε εκμεταλλευτούν. Υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται να απλώνουν με περίσσεια χάρη το πόδι τους, βάζοντας τρικλοποδιές. Παραδέχομαι πως έχω φάει αρκετές τούμπες, έτσι όμως έμαθα να σηκώνομαι πιο γρήγορα», είπε και συνέχισε:

«Δεν νιώθω στην πλάτη μου μαχαιριές. Μάλλον τις απέφυγα εντέχνως! Μερικές γρατζουνιές έχω μόνο».

Πάντως η ίδια δε θέλει να ξέρει τίποτα από όσα λέγονται πίσω από την πλάτη της.

doykissa3.jpg

«Δεν επιδιώκω να μάθω τι λέγεται πίσω από την πλάτη μου. Δεν αντέχω τις παρεξηγήσεις και βαριέμαι αφόρητα τα κουτσομπολιά. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι προτιμώ την ειλικρίνεια και τις συζητήσεις face to face. Όμως γιατί πρέπει να πιστεύω ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό; Δεν έχω το σύνδρομο της καταδίωξης. Ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος», είπε.

Και ναι, και η Δούκισσα, όπως και πολλοί άλλοι έχουν πιάσει πάτο κάποια στιγμή στη ζωή τους.

«Ναι έχω φτάσει στον πάτο και μάλιστα με ορμή. Όμως αυτό μου έδωσε την ώθηση να σηκωθώ ξανά και να μάθω νέα πράγματα για τον εαυτό μου. Ανακάλυψα ότι ήμουν πιο δυνατή από ότι πίστευα», είπε.

doykissa4.jpg

Όσο για το αν μετανιώνει για κάτι, η Δούκισσα απαντά:

«Μετανιώνω μόνο για όσα ήθελα με πάθος να κάνω, αλλά τελευταία στιγμή δεν τόλμησα, φοβήθηκα, δεν ρίσκαρα».

Και μην περιμένετε σύντομα κουφέτα για το κορίτσι και τον κα��ό της Χρήστο Χολίδη.

doykissa1.jpg
«Οι φήμες αυτές έχουν πλάκα. Εάν δεν χωρίζεις σημαίνει ότι παντρεύεσαι και τούμπαλιν. Όχι δεν ισχύει ότι παντρεύομαι πάντως», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top