ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου-Γιατί της «τα έχωσε» ο Λιάγκας;

«Δεν λες ότι “είμαι ερωτευμένη” στις δυο εβδομάδες! Κρατιέσαι!»

ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου-Γιατί της «τα έχωσε» ο Λιάγκας;

Χώσιμο με πολλή… αγάπη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε και ομολόγησε πως είναι ερωτευμένη και διανύει την καλύτερη περίοδο της!

«Ο έρωτας της, πρέπει να μετράει περίπου δυο εβδομάδες. Δεν βγαίνεις όμως να το πεις μέσα σε δυο εβδομάδες ότι “ερωτεύτηκα”. Είναι λάθος! Το λέω γιατί την αγαπώ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, που στη συνέχεια επιχειρηματολόγησε κιόλας:

«Δεν λες ότι είμαι ερωτευμένη. Κρατιέσαι! Γιατί ο άνδρας θέλει να αισθάνεται πως μια γυναίκα, δεν την έχει κατακτήσει ακόμα. Ο άλλος, αν ακούσει πως μέσα σε δυο εβδομάδες σου ανοίγομαι, παραδίδω πόδια, χέρια και είμαι ερωτευμένη, τι να περιμένει μετά! ��έλει λίγο να δυσκολεύεις τον άνδρα!»

Όσο για το ποιος είναι ο τυχερός; Eίναι ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, (γιος του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου), τον οποίο ο Λιάγκας γνωρίζει προσωπικά:

«Τον άνθρωπο τον γνωρίζω, και είναι και πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια, είναι χειμερινός κολυμβητής, και παίζει πολύ καλό τένις. Με έχει νικήσει κιόλας!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top