Τα τούρκικα σίριαλ βρήκαν τον δάσκαλό τους

Λαγούτης, Παπαδημητρίου, Πίντζης και Λέχου τα «στοχοποιούν»

Τα τούρκικα σίριαλ βρήκαν τον δάσκαλό τους
Ήταν να μη βγούνε ελληνικές παραγωγές .

Πήραν φόρα στο γυαλί και έφαγαν λάχανο τον Σουλειμάν το Μεγαλοπρεπή!

Κορόμηλο πέφτει το δάκρυ από τη Φατμαγκιούλ και τη Χουρέμ που στη μάχη της τηλεθέασης έρχονται δεύτερες και καταιδρωμένες από τα εγχώρια προϊόντα TV!

«Μα ο κόσμος διψάει για αυτό το πράγμα. Βαρεθήκαμε τις τούρκικες σειρές και τις αλλεπάλληλες επαναλήψεις. Ο κόσμος θέλει να δει κάτι νέο και να περνάει καλά» είπε ο Πέτρος Λαγούτης ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόνισε «Νομίζω ότι τα τούρκικα σίριαλ είναι συνέπεια της εποχής. Όταν εμφανίζεται μια ελληνική σειρά με απήχηση δείχνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ελληνικά σήριαλ».


Μαύρα και άραχνα περνάει η Χουρέμ στο χαρέμι από τον Σουλειμάν, κάθε φορά που τα Κλεμένα Όνειρα πιάνουν σαραντάρια . Αλι και τρισαλί για την τουρκική σειρά Σον μετά τον ερχομό του Τουρκοφάγου Βουτσά στον τηλεοπτικό μαχαλά, αφού η ελληνική σειρά Με τα Παντελόνια Κάτω πιάνει σαρανταπεντάρια!

«Χαίρομαι να γίνονται και άλλες παραγωγές για να δουλεύουν και ηθοποιοί εδώ στην Ελλάδα. Έχουμε εξαιρετικό υλικό από ηθοποιούς εδώ στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μάνος Πίντζης.


Υλικό έχουμε, ευρώ δεν έχουμε και οι ηθοποιοί καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχαν. Όπως είπε αστειευόμενη η Κατερίνα Λέχου είναι ακριβό το τίμημα της επιτυχίας αλλά δεν πιάνει στην Εφορία. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top