Τα «πρωτάκια» του νέου σόου τραγουδιού μιλούν στο STAR!

Συναντήθηκαν σήμερα πρώτη φορά και ανυπομονούν να ξεκινήσουν!

Τα «πρωτάκια» του νέου σόου τραγουδιού μιλούν στο STAR!

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν σήμερα και οι δέκα επώνυμοι που θα συμμετέχουν στο νέο σόου τραγουδιού και μεταμφίεσης.

Τα «πρωτάκια» μίλησαν στο STAR, ξεκινώντας από την Κρυσταλία που την περιμέναμε κοκκινομάλλα και μας βγήκε ξανθιά!

«Δεν έγινε για το σόου, θα το έκανα ούτως ή άλλως» είπε η ίδια τονίζοντας ότι η μεταμφίεση την «αγχώνει» γιατί πρέπει «να μπεις στο ρόλο που θα ενσαρκώσεις». Πάντως την κριτική δεν τη φοβάται και δηλώνει πως πιστεύει ότι όλο αυτό «θα έχει πλάκα».

Από τις πρώτες έφθασε και η Μαντώ, η οποία όπως δήλωσε «το τραγούδι το ‘χω, τα άλλα να δούμε»! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδειχνε να ανυπομονεί να γνωρίσει τη νέα της «παρέα» αφού σήμερα θα βλεπόταν με τους υπόλοιπους του σόου για πρώτη φορά.

Λίγο μετά ξεπρόβαλε και ο Νίκος Γκάνος και μάλιστα με κόκκινο παντελόνι, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει το σόου χωρίς να νοιάζεται για τις κριτικές: «Ήδη ακούω πάρα πολλά πράγμα και έχω πάθει ανοσία. Δε με απασχολεί τίποτα απ’ όλα αυτά» δήλωσε στο STAR! Όπως μας εκμυστηρεύτηκε, μιας και τραγουδάει ξένα κυρίως τραγούδια, ο φόβος του είναι να κληθεί να ερμηνεύσει.. λαϊκά!

Πρώτη φορά συμμετέχει σε σόου ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος δεν ξέρει από πού να το… πρωτοπιάσει το θέμα: «Μέσα σε αυτό θα προσπαθήσουμε και να τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε… Άστο! Θα τα κάνουμε όλα!» δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει κάποιος άσχημα για αυτόν έως τώρα και πως ελπίζει να συνεχιστεί αυτό!

Δεν παρέλειψε, πάντως, να αναφερθεί και στη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία –όπως μας δήλωσε- του είπε πως τον στηρίζει και είναι μαζί του. «Άμα θες να το κάνεις, προχώρα και κάντο» μου είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top