Μ. Ουζερλί: «Κι εγώ, όπως η Χουρέμ έχω τις αρνητικές μου πλευρές»

«Η επιτυχία δεν με έχει επηρεάσει»

Μ. Ουζερλί: «Κι εγώ, όπως η Χουρέμ έχω τις αρνητικές μου πλευρές»

Κάθε μέρα περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές παρακολουθούν τις δολοπλοκίες της Χουρέμ και την προσπάθειά της να κρατήσει κοντά της τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή.

Η Μεριέμ Ουζερλί τώρα, μιλά για τον ρόλο της Χουρέμ που τη σημάδεψε, για τον έρωτα, τη ζήλεια και την επιτυχία που γνώρισε στην πατρίδα του πατέρα της.

«Αποφάσισα να κυνηγήσω την τύχη μου στη γενέτειρα του πατέρα μου. Πέρασα πρώτα από οντισιόν και πήρα το ρόλο. Έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα, Τα γυρίσματα ξεκινούσαν σε μιάμιση εβδομάδα. Ο σκηνοθέτης με βοήθησε πάρα πολύ. Διάβασα πολλά βιβλία, προσπάθησαν να ενημερωθώ στο διαδίκτυο, άκουγα τα σχόλια που έλεγαν για τη Χουρέμ από τους υπόλοιπους συντελεστές στο πλατό. Κάποια στιγμή δημιούργησα την εικόνα της στο μυαλό μου, φυσικά και με την καθοδήγηση των σκηνοθετών», είπε.

Η ίδια παραδέχεται ότι στην αρχή δυσκολεύτηκε, όμως γρήγορα άρχισε να… χορεύει στο ρυθμό της Χουρέμ, η οποία όπως λέει κατάφερε να κατακτήσει τον Σουλεϊμάν με τον έρωτά της.

xourem1.jpg

«Όλοι οι παράμετροι παίζουν ρόλο για να κατακτήσει μια γυναίκα έναν άνδρα. Θα ξεκινήσω όμως από τον έρωτα που πιστεύω ότι είναι η πιο σημαντική παράμετρος», είπε.

Παραδέχεται μάλιστα ότι και εκείνη, όπως και η Χουρέμ έχει τις αρνητικές της πλευρές.

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και αρνητικές πλευρές στο χαρακτήρα μας. Λέμε ψέματα, λυπούμαστε, φοβόμαστε, έχουμε φιλοδοξίες. Μπορούμε να ερωτευτούμε τρελά. Αισθανόμαστε τον πόθο, αλλά και συγχρόνως σεβασμό για κάποιον. Είναι πράγματα που μπορεί να αισθανθεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Απλά προσπαθούμε να μην έρχονται στην επιφάνεια τα αρνητικά μας στοιχεία», λέει.

Πάντως όταν τη συναντούν στο δρόμο γυναίκες δεν την ταυτίζουν απαραίτητα με τη Χουρέμ.

«Στο δρόμο με πλησιάζουν γυναίκες που μου λένε ότι θα ήθελαν κι αυτές να ήταν τόσο δυναμικές και τολμηρές σαν τη Χουρέμ. Άλλες πάλι μου λένε ότι έχουν βρεθεί κι αυτές στη θέση της Μαρχιντεβράν, πόνεσαν πολύ και γι’ αυτό μισούν τη Χουρέμ», λέει.

xourem2.jpg

Όσο για την κόντρα της Χουρέμ με τον Ιμπραήμ, τονίζει:

«Ακόμα και σήμερα διεκδικούμε τον άντρα που αγαπούμε και θέλουμε να βρισκόμαστε συνέχεια δίπλα του. Φερόμαστε κάπως εγωιστικά, ακόμα και προς τους φίλους μας. Ο υπέρμετρος εγωισμός της Χουρέμ είναι συνάρτηση του έρωτά της προς αυτόν, αλλά και του πάθους της για εξουσία».

Τέλος η Μεριέμ ξεκαθαρίζει ότι η επιτυχία δεν την έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο.

«Δεν έχει επηρεάσει την προσωπικότητα και τον τρόπο σκέψης μου η επιτυχία. Είμαι η ίδια Μεριέμ. Θα σας το επιβεβαιώσουν και οι φίλοι μου αν τους απευθύνετε την ερώτηση αυτή. Ως άνθρωπος δεν έχω επηρεαστεί. Η συμπεριφορά των άλλων προς εμένα έχει αλλάξει. Με ακολουθούν παντού δημοσιογράφοι και πολλές φορές δημοσιεύονται αναληθείς πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή. Προσπαθώ να μη δίνω μεγάλη σημασία. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για το ρόλο που μου έχουν αναθέσει», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top