Η Μ. Μπεκατώρου στο νέο show του ΑΝΤ1;

Φαβορί η παρουσιάστρια για να πάει στο Μαρούσι

Η Μ. Μπεκατώρου στο νέο show του ΑΝΤ1;

Από την Δέσποινα Βανδή που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται στο τιμόνι του νέου show τραγουδιού και μεταμφίεσης που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου στην Μαρία Μπεκατώρου. Το όνομά της είναι πρώτο στη λίστα με τα ονόματα για την παρουσίαση του νέου show τραγουδιού και μεταμφίεσης στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ίδια βέβαια, μιλώντας στο STAR ��ιαψεύδει προς το παρόν τις φήμες.

«Το έχω διαβάσει κ ι εγώ, αλλά πραγματικά με το χέρι στην καρδιά δεν ξέρω τίποτα. Επειδή πάντως η τελευταία μου δουλειά ήταν το Junior Master Chef, θα ήθελα αυτό που θα έρθει να είναι πάρα πολύ ωραίο. Τώρα τι θα είναι δεν ξέρω. Με μεγάλη χαρά να το κάνω, αν ποτέ γίνει», είπε.

Οι συναντήσεις και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο παρουσιαστής θα είναι και ο τελευταίος που θα κλείσει, ενώ τις προηγούμενες ημέρες τα ραντεβού ήταν καθημερινά. Οι οχτώ επώνυμοι θα έχουν δύσκολη αποστολή αφού όπως έχουμε δει και από τις εικόνες στο εξωτερικό θα πρέπει να συνδυάζουν πολλά.

Η Μαρία Μπεκατώρου άφησε θετικές εντυπώσεις με την παρουσία της στο Junior Master Chef, ενώ και στο χορό έδειξε πως το έχει, με την εμφάνισή της στο Dancing όπου και της έγινε ανοιχτή πρόταση για να συμμετάσχει. Φαίνεται λοιπόν πως συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλουν για την παρουσίαση.

Αν πάντως δεν είναι εκείνη που θα κλειδώσει στο show, σαν σκέψη έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου και του Τάκη Ζαχαράτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top