Χαλίτ Εργκέντς: «νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου»

Τι αποκαλύπτει για την οικογένειά του και τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»;

Χαλίτ Εργκέντς: «νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου»

Για την αγάπη του στην Ελλάδα και τις φήμες που τον θέλουν να έχει αγοράσει σαλέ στα Μετέωρα, μίλησε ο Χαλίτ Εργκέντς. Παράλληλα, ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλ��πρεπής» αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις εξελίξεις στο σήριαλ που έχει καθηλώσει το κοινό.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην Τουρκία. Η ιστορία, όπως και οι άνθρωποι, με συγκινούν», είπε στο περιοδικό «My TV» ο Τούρκος ηθοποιός, που τον γνωρίσαμε ως Ονούρ.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Χαλίτ επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του, την τηλεοπτική Σεχραζάτ, ενώ οι φήμες λένε πως έχουν αγοράσει σπίτι στα Μετέωρα. «Δεν αληθεύει κάτι τέτοιο. Νομίζω, ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα φήμη που άκουσα τελευταία», λέει ο ίδιος.

«Είμαι μαζί με τον έρωτα της ζωής μου κι αυτό είναι το πιο μακρινό , αλλά και το τελευταίο σημείο που θα μπορούσα να φτάσω», λέει για την σύζυγό του, Μπεργκουζάρ Κορέλ, ενώ προσθέτει ότι η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον.

Όσο για τις εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν»;
Ο Τούρκος πρωταγωνιστής αποκαλύπτει πως σύντομα θα δούμε και τον άλλο του εαυτό! «Είναι εποχή που ο πρίγκιπας και ο Ιμπραήμ εκτελούνται, οπότε το πεπρωμένο, η μοίρα , αλλάζει από τις νέες αποφάσεις», λέει χαρακτηριστικά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top