Στα δύο τα Χριστούγεννα της Ελένης: Παρίσι πήγε ή Λονδίνο;

«Πόλεμος» πρωτευουσών για την Μενεγάκη – πήρε lear jet ή όχι;

Στα δύο τα Χριστούγεννα της Ελένης: Παρίσι πήγε ή Λονδίνο;

Στης Μενεγάκη την ποδιά «σφάζονται».... ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Χαμός στο ίσωμα για το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της παρουσιάστριας με τον Μαθιό, καθώς οι μισοί λένε ότι πήγανε Λονδίνο και οι άλλοι μισοί Παρίσι, ενώ το αν χρησιμοποίησαν ή όχι lear jet αυξάνει το... μυστήριο!

Μέσα από τις σελίδες των περιοδικών (από τα οποία δεν λείπει, όπως κάθε εβδομάδα, η Ελένη) αναδεικνύεται το μείζον (!) θέμα που μπορεί μέχρι και... σε εθνικό διχασμό να οδηγήσει.

eleni2.jpgeleni3.jpg

Σύμφωνα με το «Οk!», η Ελένη αναχώρησε στις 17:30 της 26ης Δεκεμβρίου με lear jet για το Λονδίνο, μαζί με τον 43χρονο αγαπημένο της και τον γιό της, Άγγελο. Με το… iPad σου λέει έκρυβε το πρόσωπό της η ξανθιά, που μάλλον θυμήθηκε τον χαμό που προκάλεσε το καλοκαίρι όταν πήρε lear jet για να «πεταχτεί» μέχρι την Χίο.

Την ίδια ώρα, στο περιοδικό «Hello» διαβάζουμε πως Ελένη και Μαθιός πήγαν... Παρίσι με «κανονική» πτήση, έχοντας παρέα φιλικά τους ζευγάρια. Γεύτηκαν την γαλλική κουζίνα, έκαναν ψώνια (αλίμονο!) και επέστρεψαν λίγο πριν μπει το 2013, το οποίο και υποδέχθηκαν σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Είδες μπέρδεμα τα Χριστούγεννα της Ελένης;
Μισή Λονδίνο και μισή Παρίσι πήγε!
Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι από στρατιωτική θητεία ο Μαθιός... άλλο τίποτα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top