Θα κάνεις ρεβεγιόν με την TV; Μάθε τι θα δεις!

Πώς θα υποδεχθούν τα κανάλια το 2013

Θα κάνεις ρεβεγιόν με την TV; Μάθε τι θα δεις!

Αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο για απόψε, μην αγχώνεσαι: ρεβεγιόν με... μπουζούκια έχουν απόψε τα τηλεοπτικά κανάλια!

Το 2013 θα μπει τηλεοπτικά ως εξής:

Δέσποινα Βανδή, Νίκος Οικονομόπουλος και Έλλη Κοκκίνου σε περιμένουν στις 00:45 στο Star. Νωρίτερα (21:00), ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει την κατάσταση της Ελλάδας με την ξεκαρδιστική παράσταση «Τρώει Στόρι 30 Χρόνια Τώρα».

Το περσινό πρόγραμμα της Άννας Βίσση, «Δώδεκα», με την Μαίρη Λίντα και τους Wedding Singers αρχίζει στις 23:30 στο Mega.

Με την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη ��το θέατρο Βράχων θα πει «πάει ο παλιός ο χρόνος» ο ΑΝΤ1 (23:00), ενώ θα ακολουθήσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης από το «Άνοδος Stage» (01:30) και ο Αντώνης Ρέμος με το πρόγραμμά του από το «Αθηνών Αρένα» (03:30).

Την παράσταση «Ο Βιολιστής Στη Στέγη» του Λάκη Λαζόπουλου θα προβάλλει ο Alpha (21:00), ενώ θα ακολουθήσει η Νίνα Λοτσάρη με την παράστασή της «Πολύ Blabla και Chachacha».

Τέλος, στην δημόσια τηλεόραση, στις 23:20 ΝΕΤ και ΕΤ1 θα συνδεθούν με το Θησείο και θα μεταδώσουν live την εκδήλωση του δήμου Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου, ενώ τα πρώτα λεπτά του 2013 θα δούμε, ως είθισται, την «Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top