Ανθή Βούλγαρη: τι λέει για την σύλληψή της εξαιτίας του Κούγια;

Και ενώπιον του Εισαγγελέα η δημοσιογράφος της «Espresso»

Ανθή Βούλγαρη: τι λέει για την σύλληψή της εξαιτίας του Κούγια;

Ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθούσε μετά το ρεπορτάζ της για τον καβγά Μπέου – Κούγια, δηλώνει η δημοσιογράφος της «Εspresso», Ανθή Βούλγαρη, που από την εφημερίδα, βρέθηκε... στο κρατητήριο!

«Πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Κάποια στιγμή έρχεται η κοπέλα από την υποδοχή και μου λέει ότι με ζητούν δύο αστυνομικοί. Πήγα εντελώς ανυποψίαστη. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου τι με ήθελαν. Μια ημέρα πριν άλλωστε είχα μιλήσει με τον κ. Κούγια και έγραψα ό,τι ο ίδιος μου είπε, οπότε δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι θα ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί μου εξήγησαν τι έχει συμβεί και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω, όπως και έκανα», εξιστορεί η δημοσιογράφος.

Μετά από μια νύχτα στο κρατητήριο, η Ανθή Βούλγαρη οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, λόγω της μήνυσης του Αλέξη Κούγια. Όπως έχουμε ήδη γράψει, η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη και θα λάβει κλήτευση στο σπίτι της για την δικάσιμο που θα ακολουθήσει.

Πάντως, όπως λέει η ίδια «Πρώτο Θέμα», δεν θέλει να μεγαλοποιήσει το ζήτημα και προτιμά να διατηρήσει την ψυχραιμία και το χιούμορ της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top