Τα δάκρυα της Α. Μπαρμπαρίγου!

Συγκινήθηκε η τηλεμαγείρισσα στην επανασύνδεσή της με την Ελένη

Τα δάκρυα της Α. Μπαρμπαρίγου!

Ο δολοφόνος λένε γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και αυτό επιβεβαίωσε και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε πανηγυρικά και με αρκετή δόση νοσταλγίας στο πλατό της Ελένης.

«Ας ρίξει ο σκηνοθέτης ένα μαγικό πλάνο, που είναι σαν ψέμα. Αλλά είναι αλήθεια. Είναι γεγονός, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εδώ κοντά μας», είπε η Ελένη που δεν το πίστευε και η ίδια ότι η μαγείρισσα ήταν και πάλι μαζί τους.

Το δε χειροκρότημα από τους συνεργάτες της δεν έλεγε να σταματήσει.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να μην είχαν χωρίσει καλά, αλλά οι γέφυρες είχαν αρχίσει να πέφτουν εδώ και καιρό. Περασμένα, ξεχασμένα είπε το Λενιώ που δεν το είχε πάρει καλά, τότε που η Αργυρώ έφυγε από την εκπομπή και μάλιστα έχει ξεκινήσει και τις επισκέψεις της στο μαγαζί της μαγείρισσας στο Κολωνάκι.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα πήγε και πάλι για να απολαύσει τις σπεσιαλιτέ της, παρέα φυσικά με τον καλό της, τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα και η ίδια, παραλίγο να μην βρουν τραπέζι γιατί πήγαν απροειδοποίητα και ήταν φίσκα. Έμειναν να περιμένουν έξω, δίπλα από μια σόμπα, μέχρι που τελικά η Αργυρώ τους τακτοποίησε.

Οι δύο γυναίκες λοιπόν μαγείρεψαν και κάθισαν και στις καρέκλες να τα πουν οι δυο τους σε μια συζήτηση αρκετά φορτισμένη.

Κάποια στιγμή μάλιστα, μιλώντας για τα πράγματα που κάνει η Αργυρώ, η κουβέντα έφτασε και στα σεμινάρια που είχε κάνει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κι εκεί ήταν που δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Αυτή η εμπειρία ήταν όχι απλά συγκλονιστική, ήταν ένα μάθημα ζωής. Ήταν πολύ ωραίο και αν μας βλέπουν τα κορίτσια τους στέλνω την αγάπη μου. Συγκινήθηκα πολύ εκεί. Μίλησα μαζί τους και μου έγραψαν κάτι όλα τα κορίτσια και μετά έκλαιγα σαν μωρό παιδί», είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι θα πάει και πάλι να τους κάνει σεμινάρια και τις ευχαρίστησε που την έβαλαν στη ζωή τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top