Μ. Ηλιάκη: «Για πρώτη φορά πατάω γερά στα πόδια μου»

Ο χαμός της μητέρας της και ο δύσκολος χρόνος που πέρασε

Μ. Ηλιάκη: «Για πρώτη φορά πατάω γερά στα πόδια μου»

Ο προηγούμενος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για τη Μαρία Ηλιάκη και δεν το κρύβει. Έχασε τη μητέρα της, το στήριγμά της και μαζί και τη γη κάτω από τα πόδια της. Όμως τώρα δηλώνει δυνατή και πιο ώριμη από ποτέ.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, πάντα θα μου λείπει η μαμά μου. Αισθάνομαι ότι μέσα σε έναν χρόνο έχω μεγαλώσει δέκα χρόνια. Γιατί ξαφνικά λες τώρα είμαι μόνη μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω το ρόλο του πατέρα, όταν φύγει η μάνα λες: “τώρα τι κάνω;”. Ωριμάζεις, μεγαλώνεις. Εγώ πέρασα και πολύ χρόνο στα νοσοκομεία και πραγματικά κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος την υγεία του. Γιατί παλαιότερα ήμουν πολύ στον κόσμο μου, θεωρούσα ότι όλα είναι πολύ δεδομένα. Και ικανοποιούμα�� πια και με λιγότερα πράγματα, είχα αυτό το ανικανοποίητο, δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα», είπε η παρουσιάστρια που παραδέχθηκε ότι χρειάστηκε να απευθυνθεί σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της.

iliaki1.jpg


Τώρα όμως έχει καταφέρει να τα έχει καλά με τον εαυτό της.

«Έχω λιγότερες ανασφάλειες πια και μ’ αρέσει που είμαι μόνη μου, την απολαμβάνω πάρα πολύ τη μοναξιά μου, την προσωπική μοναξιά μου εννοώ. Είμαι σε μια φάση ζωής, πρώτη φορά που πατάω γερά στα πόδια μου. Είναι η πρώτη φορά που τα έχω τόσο καλά με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πώς; Ίσως η δύσκολη χρονιά που πέρασε με μεγάλωσε και με δυνάμωσε. Αλλά είναι η πρώτη φορά που περνάω καλά μόνη μου και το απολαμβάνω», είπε.

iliaki2.jpg

Η Μαρία μίλησε επίσης και για τον χωρισμό της από τον τελευταίο της σύντροφο.

«Την τελευταία φορά που χώρισα ήταν γιατί θέλαμε άλλα πράγματα. Χωρίσαμε πριν έναν χρόνο, όμως μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Με αγαπάει πολύ, τον αγαπάω πολύ, με νοιάζεται, μου στέκεται, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Δεν γινόταν, δεν περνούσαμε καλά», τόνισε.

iliaki3.jpg

Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για τους συνεργάτες της στο «Δέστε τους», τονίζοντας ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο άνθρωπος που θα την κάνει να γελάσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου; Είπε:

iliaki4.jpg

«Η Καινούργιου είναι ο μεγάλος μου μπελάς. Γιατί είναι ένα κορίτσι πολύ αθώο, επιπόλαιο κ αι κάνει συνεχώς λάθη. Καλούμαι συνεχώς να τη συμβουλεύω στα λάθη της. Και αυτά που της λέω, πάει και τα ξανακάνει πάλι λάθος. Αυτό είναι γλυκό, αλλά είναι και κουραστικό…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top