Γ. Παπαδάκης: «Είμαι 60 χρονών και θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί άλλαξε ο νόμος»

Τι λέει για τους… απέναντι και όσους υποκρίνονται την τηλεόραση

Γ. Παπαδάκης: «Είμαι 60 χρονών και θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί άλλαξε ο νόμος»
Ορεξάτος ήταν ο Γ. Παπαδάκης χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1 και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την τηλεόραση, αλλά και το πόσο θα μείνει ο ίδιος σε αυτήν.

«Παιδιά δεν γίνεται να φύγω από την τηλεόραση, άλλαξε ��ο νομοσχέδιο. Πρέπει να φύγω στα 65, είμαι 60, πρέπει να κάτσω άλλα πέντε χρόνια. Αν μου βρείτε μια δουλειά και μπορώ να κολλάω τα ένσημά μου για πέντε χρόνια πολύ ευχαρίστως, αλλά είμαι νέος, τι να κάνω;», είπε.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και στους… «ανταγωνιστές» του, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που έκαναν πρεμιέρα την Τετάρτη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο εκπομπές, αφού είναι τελείως διαφορετικές.

«Άλλο πράγμα είναι η εκπομπή των παιδιών, δεν έχει καμία σχέση. Ο Γιώργος και η Φαίη κάνουν ψυχαγωγία, εγώ κάνω ενημέρωση. Μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο; Τα παιδιά κάνουν ψυχαγωγία και ξέρουν και την κάνουν πάρα πολύ καλά. Δεν πιστεύω ότι έχουν στο μυαλό τους να ανταγωνιστούν εμένα, ούτε εγώ έχω στο μυαλό μου να ανταγωνιστώ αυτούς. Αν το έκανα θα ήμουν ηλίθιος και πιστεύω ότι έχω την εμπειρία να μην το κάνω», είπε.

Τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι σιχαίνεται τους ανθρώπους που είναι άλλοι στην τηλεόραση και άλλοι στην προσωπική τους ζωή και ξεκαθάρισε ότι εκείνος είναι ότι βγάζει και στον φακό.

«Πιστεύω ότι είμαι αντιτηλεοπτικός τύπος, δεν κάνω για τηλεόραση γιατί η τηλεόραση μπορεί να έχει κανόνες, αλλά εγώ δεν μπορώ να τους υπακούσω. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που είναι άλλοι στη ζωή και άλλοι στην τηλεόραση. Δεν το μπορώ με τίποτα», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top