13χρονη που πάσχει από καρκίνο πραγματοποίησε το όνειρό της, χάρη στην Ellen

Έγινε το τιμώμενο πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών

Η 13χρονη Talia, εδώ και έξι χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Πάσχει από νευροβλάστωμα και πριν από λίγο καιρό οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι έχει και λευχαιμία.

cover girl1.jpg



Η μικρούλα όμως είναι μαχητής και δεν το βάζει κάτω. Είναι πασίγνωστη στο internet, αφού πάνω από 14εκατομμύρια χρήστες έχουν παρακολουθήσει τα βιντεάκια που έχει ανεβάσει στο Youtube, δίνοντας μαθήματα… make up.

Η ίδια λατρεύει το μακιγιάζ και έχει εξελιχθεί σε μια πάρα πολύ καλή «make up artist».

cover girl2.jpg



«Οι γιατροί που είπαν ότι πρέπει να κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών, αλλά αυτή η επιλογή είναι κάτι που το σκέφτομαι ακόμα. Βλέπετε οι πιθανότητες να επιζήσω από τη μεταμόσχευση είναι λιγότερες από το να επιζήσω γενικά. Δεν το βάζω όμως κάτω και θα συνεχίσω να ανεβάζω βιντεάκια για όσο μπορώ», είπε η Talia σε ένα από τα βιντεάκια που ανέβασε μετά και από την διάγνωση των γιατρ��ν για τη λευχαιμία.

cover girl3.jpg



Με απίστευτο θάρρος, η μικρή Talia αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο την ασθένειά της, και αρνείται να βάλει τη ζωή της στην αναμονή.

cover girl4.jpg



Ένα από τα όνειρά της ήταν να γνωρίσει και την Ellen DeGeneres και το πραγματοποίησε, αφού η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από το θάρρος και τη δύναμή της και την κάλεσε στην εκπομπή της.

cover girl5.jpg



Η Ellen μάλιστα είχε και μια έκπληξη στη νέα της φίλη, αφού με δική της πρωτοβουλία, γνωστή εταιρία καλλυντικών, έκανε την Talia το τιμώμενο πρόσωπο στη νέα της καμπάνια.

Όπως καταλαβαίνετε η μικρή ξέσπασε σε δάκρυα χαράς και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτι που ξεκίνησε σαν χόμπι, είχε τέτοια απήχηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top