Τι λέει η Ελεονώρα Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη;

Πόσο την άλλαξε η δημοσιότητα και τι κάνει όταν σβήνουν τα φώτα

Τι λέει η Ελεονώρα Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη;

Για το πόσο έχει αλλάξει στα οκτώ χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη και τα εξώδικα στα περιοδικά, μίλησε η Ελονώρα Μελέτη.

«Δε θεωρώ ότι είμαι το αντίπαλον δέος της Μενεγάκη. Με την Ελένη ήμασταν απέναντι για τρία χρόνια το πρωί και τα υπόλοιπα τέσσερα είχα απέναντί μου αξιοπρεπείς κυρίους της ενημέρωσης Γιατί να μην είμαι και για εκείνους το αντίπαλον δέος; Ποια είναι η διαφορά;», λέει η παρουσιάστρια του Star.

Τονίζοντας πως η δημοσιότητα την έκανε καλύτερη, καθώς τα έχει βρει πολύ ωραία με τον εαυτό της και έχει κάνει πολλά ξεκαθαρίσματα μέσα της, η Ελεονώρα επισημαίνει πως όταν σβήνουν τα φώτα είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους.

«Δεν πιστεύω ότι η μόρφωση ορίζει το αντικείμενο της δουλειάς που θα κάνεις, ούτε πιστεύω ότι λόγω των γνώσεων μου μου θα πρέπει να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα. Η μόρφωση μου είναι για δική μου προσωπική χρήση ύστερα από δική μου επιθυμία. Βλέπεις είμαι ένας άνθρωπος που το μεσημέρι όταν τελειώνει την εκπομπή και βγάζει το μακιγιάζ θα παέι σπίτι του, θα διαβάσει βιβλία και θα κάνει όμορφες συζητήσεις με φίλους. Έχω πολλές αναζητήσεις πέρα από τη δουλειά μου και με απασχολούν πολλά υπαρξιακά ζητήματα. Τώρα, για παράδειγμα, διαβάζω για τις θρησκείες», αναφέρει.

Τέλος, μιλώντας για τα εξώδικα που έστειλε πρόσφατα στα περιοδικά, η παρουσιάστρια τονίζει πως πήρε αυτή την απόφαση για να προστατεύσει τα άτομα του περιβάλλοντός της, όπως οι συγγενείς, οι φίλοι, οι σύντροφοι και οι συνεργάτες.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top