Τι απαντά ο Άκης Πετρετζίκης στον Στέλιο Παρλιάρο;

Ξεκίνησαν τα ..τηλεμαγειρέματα!

Τι απαντά ο Άκης Πετρετζίκης στον Στέλιο Παρλιάρο;

​Οι εποχές για τους τηλεοπτικούς μάγειρες έχουν δυσκολέψει, καθώς δυνατά ονόματα μένουν έκτος τηλεόρασης. Αυτό βλέπει ο Άκης Πετρετζίκης και έχει αλλάξει στάση. Πιο προσγειωμένος και ήρεμος μιλάει για τις ετοιμασίες του Πρωινού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ απαντά στον Στέλιο Παρλιάρο!

Στα λόγια του Στέλιου Παρλιάρου, «πρέπει να υπάρχει χρόνος να δείχνεις τα υλικά σω��τά και να σέβεσαι τους τηλεθεατές. Δεν μπορεί ένα παιδάκι που βγήκε από το Master chef να μεταδίδει τη γνώση του», ο Άκης Πετρετζίκης απαντά πως « δεν μου ακούγεται εντελώς λάθος έτσι όπως το θέτει αν έχει πει αυτό.. έτσι όπως το λέει μπορεί να λέει ηλικιακά ότι είμαι μικρός να κυνηγώ λίγο τα όνειρα μου μπορεί να εννόησε κάτι διαφορετικό. Δεν πιστεύω ότι είπε αυτό το πράγμα».

Και πρόσθεσε πως «με τον κύριο Παρλιάρο μιλάμε. Έχει τύχει να μιλήσουμε πολλές φορές και εκτός του παιχνιδιού. Όταν είχα βγει από το παιχνίδι άκουγα και έψαχνα και με έπαιρνε από κάτω..Τώρα δεν ασχολούμαι καθόλου! Δεν θα μπω στη διαδικασία να δω αν λέγεται κάτι κακό η καλό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top