Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

«Από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος»

Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

​Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και η δημοσιογράφος μίλησε για το «Φως στο τούνελ», που επιστρέφει στην τηλεόραση και την απόφαση της να χωρίσει μετά από 22 χρόνια.

Η Μενεγάκη με αφορμή το δικό της διαζύγιο ρώτησε την Νικ��λούλη: «Παρότι είμαι και εγώ διαζευγμένη γυναίκα και μπορώ να νιώσω πόσοι διαφορετικοί λόγοι μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στον χωρισμό, ο δικός σου λόγος ποιος ήταν»;

H δημοσιογράφος της είπε πως «πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος.Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες Το βιώνεις και το ξέρεις...».

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του γιου της όσον αφορά στο διαζύγιο της λέγοντας πως «είχα και την τύχη να έχω έν�� παιδί ώριμο που είχε δει την κοινωνία, είχε δει τη ζωή, κι έτσι ζύγισε αλλιώς τα πράγματα. Όταν κάτι δεν κολλάει, κάνεις τις προσπάθειές σου, αλλά από κει και πέρα…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top