Σιλά: τι κοινά έχει με την γυναίκα που ενσαρκώνει;

Δείτε το β’ μέρος της συνέντευξής της στο «Μίλα»

Σιλά: τι κοινά έχει με την γυναίκα που ενσαρκώνει;

«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει απόλυτη ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών πολλές φορές. Αλλά με τις σειρές που παρουσιάζουμε, δείχνουμε έναν τρόπο ζωής που ίσως οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν και τους δείχνουμε ότι μπορούν να τον έχουν», είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου η τηλεοπτική Σιλά.

Στην πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι, η Κανσού Ντερέ μίλησε για τα κοινά που έχει με τον ρόλο που ενσαρκώνει αλλά και την γνώμη της για τους άνδρες.
Τονίζοντας πως γυναίκες και άνδρες δεν είναι ίσοι από την φύση, η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια είπε: «θέλω ο άνδρας να σέβεται τη ζωή μου και την ύπαρξή μου. Στα θέματα του πνεύματος δεν υπάρχουν στάνταρ».

«Με την Σιλά πήγα αρκετά πίσω γιατί χρειάστηκε να πάω στην Ανατολή. Εκεί είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και τα κράτησα. Αλλά μπορώ να πω ότι ευχαριστώ τους γονείς μου που με βοήθησαν: σπούδασα, μεγάλωσα και έφτασα εδώ που είμαι», συνέχισε η Κανσού.

Όσο για το αν η ίδια θα ήταν ανοικτή σε μία αγάπη όπως εκείνη της Σιλά;
«Δεν ξέρω αν είναι σωστή λέξη η θυσία, γιατί νομίζω ότι όταν λες “έχω κάνει θυσία” η αγάπη χάνει το νόημά της. Στα θέματα της καρδιάς δεν πρέπει να κάνεις μαγκιές. Μπορεί να κάνεις τα πάντα, αλλά μπορεί και όχι. Αυτό δεν το ξέρεις καθόλου!», απάντησε.

Η Κανσού τόνισε πως έχει την δική της ζωή και είναι κλειστή, ενώ δεν δίνει αφορμές ώστε να ασχοληθούν με τα προσωπικά της. «Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αν διαβάσω κάτι, να αδιαφορήσω. Σίγουρα, όμως, κάποιες φορές έχω στεναχωρεθεί, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πω τα μελλοντικά μου σχέδια γιατί είμαι άνθρωπος που ζει το σήμερα. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω τα επαγγελματικά μου. Για οικογένεια δεν ξέρω, ψάχνω όμως στον σύντροφό μου αυτά που έμαθα από την οικογένειά μου: ηρεμία, σεβασμός, αλληλοσεβασμός», κατέληξε η ηθοποιός, που έστειλε την αγάπη της στους τηλεθεατές του Star.

Δείτε στο βίντεο το β' μέρος της συνέντευξης και κάντε κλικ εδώ για το α' μέρος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top