Η Ελεονώρα Μελέτη δαμάζει τον άνεμο

Το windsurfing είναι η τελευταία της αγάπη

Η Ελεονώρα Μελέτη δαμάζει τον άνεμο
Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και ειδικά το θαλάσσιο σκι. Τώρα τελευταία όμως ένα άλλο σπορ φαίνεται ότι της έχει κλέψει την καρδιά. Ποιο είναι αυτό; Το windsurf, με την παρουσιάστρια να φιλοδοξεί να δαμάσει και τον άνεμο.

Τόσο πολύ της αρέσει, που έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει μαθήματα. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τη… «συνέλαβε» στο Λαγονήσι την ώρα που προετοιμαζόταν για το μάθημα και όπως όλα έδειξαν η Ελεονώρα… το έχει.

Αφού κανείς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά της δεν πίστεψε ότι δεν είχε ξανακάνει windsurf ποτέ ξανά.

Όσο για το κορμί της; Η Ελεονώρα έχει αδυνατίσει πολύ και το σώμα της με όλη αυτή την άσκηση έχει… δέσει αρκετά. Άλλωστε πάντα προτιμούσε την άσκηση από τις εξαντλητικές δίαιτες, γι’ αυτό και το χειμώνα έκανε χορό και αρκετό jogging. Το καλοκαίρι πάλι, επειδή ήταν συνέχεια στη θάλασσα αρκέστηκε στο θαλάσσιο σκι.

Η Ελεονώρα φέτος επισκέφθηκε αρκετά νησιά, ενώ τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου τις πέρασε στην Πάρο μαζί με μ��α καλή της φίλη.

Τι προσεχείς μέρες θα επιστρέψει πάντως στην Αθήνα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες της εκπομπής της «Μεσημεριανή Μελέτη» που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top