Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά για τη New Media Studies που χτίζει καριέρες

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά για τη New Media Studies που χτίζει καριέρες

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για τη πετυχημένη χρονιά της σχολής «New Media Studies λέγοντας πως «ήταν η καλύτερη μας χρονιά. Όλοι όσοι εργαστήκαμε και εκπαιδεύσαμε τα νέα παιδιά νιώσαμε περήφανοι για την επιτυχία που είχε φέτος η σχολή. Η νέα χρονιά πιστεύω θα είν��ι ακόμα καλύτερη με τα νέα μαθήματα και την πρακτική άσκηση».

Και προσθέτει πως «έχουμε στούντιο δικό μας. Οι εκπομπές που έκαναν οι σπουδαστές μεταδοθήκαν σε ζωντανή σύνδεση μέσω του web tv .Ότι λέμε το κάνουμε και στην πραγματικότητα. Είπαμε για καινούργιες θέσεις εργασίας στους νέους ανθρώπους και πάρα πολλοί από αυτούς δουλεύουνε σε πολλούς τομείς με μεγάλη επιτυχία».

Ακόμα, ισχυρίζεται πως «θέλουμε οι σπουδαστές να είναι έτοιμοι μόλις τελειώσουν τη σχολή να δουλέψουν στην τηλεόραση , στο ραδιόφωνο και στο ίντερνετ. Τους θέλουμε έτοιμους. Η διδασκαλία γίνεται στον χώρο της τηλεόρασης. Τα μαθήματα διδάσκονται από ανθρώπους που έχουν καθημερινή επαφή με το αντικείμενο και σχετίζονται με όλα τα είδη τηλεόρασης. Ο άνθρωπος που θα τελειώσει μπορεί να δουλέψει σε οποιοδήποτε μέσο».

Κλείνοντας, τονίζει πως «δημιουργούμε μια νέα φιλοσοφία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά που έχουν φοιτήσει αυτές τις χρονιές. Βγαίνει η νέα γενιά που θα κατακτήσει αυτούς τους χώρους. Το παλιό τελειώνει και αρχίζει το καινούργιο. Οι απόφοιτοι μας δουλεύουν σχεδόν σε όλα τα κανάλια και σε πολλά site».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top