Το παθιασμένο φιλί της Carbonero στον Casillas για τη νίκη της Ισπανίας

Πανηγύρισαν αγκαλιά τη νίκη

Το παθιασμένο φιλί της Carbonero στον Casillas για τη νίκη της Ισπανίας
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ήταν στο Μουντιάλ της Νότι��ς Αφρικής όταν μπροστά στη κάμερα και την ώρα ζωντανής μετάδοσης που ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας, Iker Casillas άρπαξε την καλή του Sara Carbonero και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα για να γιορτάσουν τη νίκη επί της Ολλανδίας. Και χθες το ερωτευμένο ζευγαράκι και πάλι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πάθος του.

Η Sara άλλωστε βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και πίσω από το τέρμα του καλού της, παρακολουθώντας με αγωνία τον θρίαμβο της Ισπανίας. Έτσι όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, η ρεπόρτερ έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του αρχηγού της Ισπανίας και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

Στη μεικτή ζώνη πάντως που ο Iker έκανε και πάλι τις πρώτες του δηλώσεις στη Sara του, ήταν λιγάκι πιο συγκρατημένος. Αρκέστηκε σε ένα φιλί στο μάγουλο και μια σφικτή αγκαλιά, παρά τις παροτρύνσεις των παρουσιαστών να επαναλάβει το φιλί της Νότιας Αφρικής.

Εκείνος όμως κύριος!!!! Τώρα τι έγινε κατ’ ιδίαν, τι να σας πούμε κι εμείς. Οι δυο τους πρέπει να την πανηγύρισαν τη νίκη δεόντως.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top