Ε. Μενεγάκη: «Κάποια στιγμή όλα θα μου ξινίσουν στη σχέση μου. Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου»

Οι προσωπικές αποκαλύψεις της Ελένης περί σχέσεων

Ε. Μενεγάκη: «Κάποια στιγμή όλα θα μου ξινίσουν στη σχέση μου. Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου»
Έντονη διαφωνία είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συζήτηση που είχαν περί σχέσεων.

Η Ελισάβετ που λέτε υποστήριζε ότι θα πρέπει το amore της να το εγκρίνουν οπωσδήποτε πρώτα οι φίλοι της, κάτι που έκανε έξαλλη την Ελένη.

«Αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα του καλού σου με τους φίλους σου μπορεί να έχουν μια ξινίλα, αλλά τι σε νοιάζει εσένα όμως αν περνά ωραία μαζί του;», αναρωτήθηκε η Ελένη.

Όσο μάλιστα επέμενε η ηθοποιός ότι οι φίλοι για να μην τον θέλουν θα πρέπει να έχουν εντοπίσει κάτι που δεν έχει δει η ίδια και ότι είναι απαραίτητο ο καλός της και οι φίλοι της να κάνουν παρέα, να πηγαίνουν μαζί διακοπές, τόσο φούντωνε το Λενιώ.

«Παιδιά εγώ τι ζώδιο είμαι άλλο; Εγώ αν μ’ αρέσεις πολύ και τρελαίνομαι δεν με ενδιαφέρει και 100 να πουν ότι δεν τους αρέσει. Δεν τους ακούω. Δηλαδή θα είμαι εγώ ξετρελαμένη με κάποιον, θα πεθαίνω και θα μ’ ενδιαφέρει αν θα αρέσει στη φίλη μου; Θα μ’ ενδιαφέρει, αλλά δε θα χαλάσω τη σχέση μου. Δε με νοιάζει καθόλου», είπε και είχε κοκκινίσει από την ένταση.

Τόσο πολύ τη ζούσε την κουβέντα. Σαν να είχε προσωπική πείρα ένα πράμα, τι να σας πούμε κι εμείς.

Εκεί όμως που μας έστειλε εντελώς ήταν όταν μας αποκάλυψε κι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που δεν το γνωρίζαμε.

Έλεγε λοιπόν το Λενιώ ότι προτιμά να βλέπει τους φίλους της μόνη της, αν δεν τους γουστάρει ο καλός της και ο φίλος της Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος της λέει:

«Κάποια στιγμή θα σου ξινίσει αυτό», κι εκεί έρχεται η αποστομωτική απάντηση της Ελένης:

«Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων όλα θα μου ξινίσουν γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Αλλά μέχρι τότε μπορώ να περνάω καλά και να το χαίρομαι», είπε.

Τ’ ακούς Ματέο;;;;;; Με τον Γιάννη Λάτσιο το ξίνισμα ήρθε μετά από οχτώ χρόνια. Με σένα άραγε πότε θα έρθει; Σίγουρα πάντως όχι σύντομα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα με τους δυο τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top