Σταμάτης Μαλέλης: «Καταδικάζω κάθε μορφή βίας με όλη τη δύναμη της ψυχής μου»

«Πρέπει να στηρίξουμε τη δημοκρατία περισσότερο από ποτέ»

Σταμάτης Μαλέλης: «Καταδικάζω κάθε μορφή βίας με όλη τη δύναμη της ψυχής μου»

��ια το περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και της υποψήφιας του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, μίλησε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης.

«Νιώθω ντροπή για αυτά που βλέπω από το πρωί. Είμαι ενάντια στη βία. Αυτό που έκανε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είναι απαράδεκτο, φασιστικό και νεοναζιστικό. Το καταδικάζω απερίφραστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός σήμερα είναι να αρχίσει μια βαθιά συζήτηση και αναζήτηση στην ελληνική κοινωνία, πως φτάσαμε σε αυτή την μαύρη μέρα. Για μένα είναι μια μαύρη μέρα. Η Λιάνα Καννέλη είναι μια πραγματική αγωνίστρια και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να ζήσει ο κόσμος στην Ελλάδα καλύτερα. Πρέπει να ψάξουμε όλοι βαθιά πως φτάσαμε εδώ.Πως γίνεται να έχουμε καθημερινά επεισόδια με αποκορύφωμα το σημερινό; Τι κάναμε οι Έλληνες όλες αυτές τις δεκαετίες για να φτάσουμε εδώ τώρα; Ας μην δούμε το σημερινό περιστατικό σαν θέαμα .Ας μη μείνουμε μετεξεταστέοι στην ελληνική ιστορία. Ας ψάξουμε την δική μας ιστορία και άλλων κρατών».

Και συνέχισε λέγοντας «αύριο τα παιδιά μας δεν θα έχουν να φάνε, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αντί να αναρωτιόμαστε πως έφτασε η Ελλάδα να μην μπορεί να αναπνεύσει, ασχολούμαστε με τη βία της «Χρυσής Αυγής». Η «Χρυσή Αυγή» δε γεννήθηκε μόνη της. Τη «Χρυσή Αυγή» την γέννησε κάποιος. Και αυτός ο κάποιος είναι η ελληνική κοινωνία. Την γέννησαν οι Ελληναράδες, όλοι αυτοί που ποτέ τους δεν αγάπησαν την Ελλάδα, απλώς την καπηλεύτηκαν. Αυτοί δημιούργησαν τη «Χρυσή Αυγή» .

«Η συμπάθεια και η αγάπη μου για την Λιάνα Κανέλλη είναι γνωστή. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κάνει πράγματα μαζί. Είναι γνωστή όμως και η απέχθεια μου στη «Χρυσή Αυγή». Υπήρξα θύμα της, αν μπείτε στο μπλοκ της θα δείτε πως με είχανε προκηρύξει για τρεις μήνες, επειδή τόλμησα να μιλήσω για την κάθοδο των Ελλήνων και των Δωριέων το 1200π.Χ. Η βία δεν έχει χρώμα. Πρέπει να καταδικάζουμε πάντοτε τη βία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία .Η βία θα μας πτωχεύσει μια ώρα γρηγορότερα. Μην παίρνουμε στον χαβαλέ τα αυγά του φιδιού», πρόσθεσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ που έδειραν μέλη της «Χρυσής Αυγής». Χαρακτηριστικά υποστήριξε «γιατί ξεχάσαμε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ που έφαγε ξύλο πριν από ένα μήνα στα Εξάρχεια επειδή έπινε ένα ποτό. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, καταδικάζουμε το φασισμό από όπου και αν προέρχεται. Πρέπει αν στηρίξουμε τη δημοκρατία περισσότερο από ποτέ αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top