Ο Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε για το πώς ένιωσε όταν τον συνέλαβαν

«Οι χειροπέδες μου είναι παράσημο» δήλωσε ο δημοσιογράφος

Ο Α��μίλιος Λιάτσος μίλησε για το πώς ένιωσε όταν τον συνέλαβαν

Για το πώς ένιωσε την ημέρα της σύλληψής του μίλησε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος. Ο ίδιος ανέφερε ότι εκείνο το πρωί πήγε κανονικά στο γραφείο του, έκανε ένα διάλειμμα για να πιει καφέ στο Κολωνάκι με κάτι φίλους και λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στο γραφείο, γύρω στις 15:30 το μεσημέρι, του χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί ,τα πολύ συμπαθητικά παιδιά όπως είπε και ο ίδιος.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για το τι ακολούθησε της σύλληψης. «Την Παρασκευή μετά τη σήμανση όπου μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, με πήγαν στη Λεωφόρο Αθηνών όπου φωτογραφήθηκα σαν κοινός κακοποιός. Λίγο αργότερα με πήγαν στην Εισαγγελία. Ο Εισαγγελέας της ποινικής διώξεως που διάβασε τη δικογραφία δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να δούμε αν υπάρχει το αδίκημα και με άφησε ελεύθερο. Εγώ δηλαδή για αυτά τα θέματα δεν είμαι κατηγορούμενος αυτή τη στιγμή»

Σε άλλες περιπτώσεις οι χειροπέδες θα θεωρούνταν ντροπή στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ίδιος της θεωρεί παράσημο.

Έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι αυτό που κάνει στην εφημερίδα τον εκφράζει απόλυτα και τον παθιάζει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Λίγες ώρες απομένουν πριν ανοίξουν οι κάλπες και ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις εκλογές «Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη τύχη και μια καλύτερη δημ��κρατία. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία, περισυλλογή να απαντήσουμε στα διλήμματα που βάζουν οι πολιτικοί φορείς και τα κόμματα. Θέλουμε να είμαστε στο Ευρώ; Θέλουμε να είμαστε στο ευρώ και να βγούμε απ’ το μνημόνιο; Υπάρχουν μεγάλα κεντρικά πολιτικά θέματα τα οποία πρέπει να μας απασχολούν όλους. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση και τη βιώνουμε όλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top