Ελληνικός σταθμός στην Κωνσταντινούπολη

Εκπέμπει μέσω Διαδικτύου

Σε ελληνικούς ρυθμούς «χορεύουν» τα διαδικτυακά «ερτζιανά» στην Κωνσταντινούπολη. Ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός της τουρκικής πόλης είναι γεγονός.

Ο εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας «Η Ηχώ», Ανδρέας Ρομπόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσουν στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το δικό τους ραδιόφωνο , που τόσο καιρό ήθελαν να δημιουργήσουν.

Το πρόγραμμα της «Ηχούς της Πόλης» φαίνεται πως περιλαμβάνει όλα τα είδη ελληνικής μουσικής, ικανοποιώντας όλα τα ακούσματα. Έντεχνα ή λαϊκά, ρεμπέτικα , ελαφρυντικά, σύγχρονη ελληνική μουσική.

Η πρεμιέρα έγινε πριν απο λίγες ημέρες με καλεσμένη την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

«Παίζουμε τα πάντα και έχουμε διαμορφώσει τις κατάλληλες εκπομπές, προκειμένου να ανταποκρίνονται στο ύφος της εκάστοτε μουσικής. Έχουμε και δελτία ειδήσεων, με νέα που αφορούν κυρίως την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, όπως και τα ελληνοτουρκικά ζητήματα», λέει ο κ. Ρομπόπουλος.

Το ολοκληρωμένο και καλοφτιαγμένο πρόγραμμα του σταθμού δεν αφήνει να φανεί ότι πίσω από αυτή τη δουλειά βρίσκονται μόλις..τέσσερα άτομα!

«Είμαστε μόλις τέσσερεις που εργαζόμαστε εθελοντικά για το σταθμό», αναφέρει ο εκδότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top