Ζήτησε 1 εκατομμύριο για να πάει σε σόου η Μανωλίδου;

Ο κακός χαμός για μια εμφάνιση με την μπαγκέτα της

Ζήτησε 1 εκατομμύριο ��ια να πάει σε σόου η Μανωλίδου;
Το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για να συμμετάσχει σε σόου στην Κύπρο λέγεται ότι ζήτησε η Ευγενία Μανωλίδου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας, η μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση από τον δήμο Πάφου για μια παράσταση όπερας, με την συμμετοχή κι άλλων καλλιτεχνών, όπως η Μιμή Ντενίση.

Το κόστος του ενός εκατομμυρίου αφορούσε αμοιβές καλλιτεχνών και προσωπικού, διαμονές και αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και διαφημιστικά έξοδα, ωστόσο, η πρόταση απορρίφθηκε.
Ακολούθησε νέα πρόταση, κόστους 200.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα θα καλύπτονταν από χορηγίες, κάτι που, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα εξετάσει οσονούπω το δημοτικό συμβούλιο.

Αναμενόμενο το σούσουρο που ακολούθησε, ενώ ο δήμαρχος Πάφου σε ανακοίνωσή του διέψευσε ότι η Ευγενία ζήτησε από τον δήμο να καλύψει το κόστος του 1 εκατομμυρίου και διευκρίνισε πως η πρόταση αφορά το «Pafos Aphrodite Festival», το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο κάστρο της πόλης.

Το αν η μαέστρος θα δώσει ρεσιτάλ στην κυπριακή πόλη, όπως τονίζει ο δήμαρχος, θα αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο σε προσεχή συνεδρίαση.
Η απορία, πάντως, για το κόστος παραμένει…
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top