Παπουτσάκη: την πειράζει που ασχολούνται με τα προσωπικά της;

«Ό,τι κάνεις έρχεται πίσω! Πρέπει να προσέχεις»

Παπουτσάκη: την πειράζει που ασχολούνται με τα προσωπικά της;

«Δεν θα ήθελα να ασχολούνται με τα προσωπικά μου, αλλά υπάρχουν και δουλειές που πρέπει να επικοινωνήσεις», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη, προσθέτοντας πως θεωρεί άδικη την κριτική που της γίνεται αλλά ο χρόνος φανερώνει το δίκαιο.


Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η ηθοποιός τόνισε πως σε ό,τι αφορά την δουλειά της θα πρέπει να παλέψει και να αποδείξει πως αξίζει κάτι περισσότερο, απαντώντας έτσι σε όσους επικρίνουν το υποκριτικό της ταλέντο.


«Με στεναχωρεί μερικές φορές αυτό, γιατί το θεωρώ λιγάκι άδικο. Από την άλλη, πιστεύω ότι ο χρόνος αποκαθιστά τα πράγματα και ό,τι κάνουμε έρχεται πίσω», συνέχισε και κατέληξε: «αν έχει κάτι αξία θα φανεί, όπως κι αυτό που δεν έχει αξία θα διαφανεί κάποια στιγμή».


Όσο για τον αν την επηρεάζουν τα δημοσιεύματα για τα προσωπικά της; «Είναι κάτι που αρέσει στους δημοσιογράφους κι εγώ πρέπει να ανταπεξέλθω. Θα προτιμούσα να απέχω από αυτή τη διαδικασία, αλλά υπάρχουν δουλειές που πρέπει να επικοινωνήσεις, οπότε μπαίνεις στη λογική μιας συνέντευξης, μιας εκπομπής», απάντησε.


Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε ότι τις γιορτές θα τις περάσει στο θέατρο και με αγαπημένους της ανθρώπους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top