Υπερπαραγωγή το νέο βιντεοκλίπ του Νίνο

Επιστρατεύθηκαν τζιπ, μηχανές μεγάλου κυβισμού & ελικόπτερα

Υπερπαραγωγή το νέο βιντεοκλίπ του Νίνο

Ένα ξεχωριστό βίντεο κλιπ, για το νέο του τραγούδι «Θεός», που υπογράφει ο Φοίβος, γύρισε ο Νίνο. Για τις ανάγκες του σεναρίου, στήθηκε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που περιλαμβάνει ακόμα και πτήση... ελικοπτέρου, ενώ συμπρωταγωνίστρια του τραγουδιστή είναι η Κατερίνα Κανούργιου. «Το σενάριο είναι ότι ήρθα να κάνω μια βόλτα με τη μηχανή και συνάντησα μια κοπέλα...», μας λέει ο Νίνο. Όχι όμως, δεν την ερωτεύεται. «Απλά της τραγουδάω και ξαναφεύγω!», λέει ο τραγουδιστής. Και τι της τραγουδά; «Αν Θεός γινόμουν για λίγο...».

Μετά από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας ο τραγουδιστής επιστρέφει με ένα δυνατό dance pop κομμάτι, που αναμένεται να γίνει το... χιτ του καλοκαιριού. Όσο για το τι θα έκανε πράγματι ο Νίνο αν... γινόταν, για λίγο, Θεός; «Θα ήθελα να αλλάξω την κακία που υπάρχει στον κόσμο. Θα ήθελα να αλλάξω όλα τα κακά πράγματα που συμβαίνουν στη γη. Και θα προστάτευα περισσότερο τα παιδιά. Μέσω τηλεόρασης, μέσω σχολείων, μέσω νοσοκομείων, από παντού...».

Για τις ανάγκες του σεναρίου του βίντεο κλιπ «επιστρατεύτηκαν» τζιπ, μηχανές μεγάλου κυβισμού, ακόμα και ελικόπτερο, ενώ το κορίτσι, που κλέβει την καρδιά του Νίνο, δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Καινούργιου. Η τελευταία, από τη�� πλευρά της, έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τον άντρα που της τραγουδά όλο νόημα: «Ο Νίνο είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι και όχι μόνο. Είναι ένα άνθρωπος με προσωπικότητα και σπουδαίος καλλιτέχνης. Εγώ πιστεύω και το λέω συνέχεια ότι ο Νίνο είναι από τους λίγους σταρ που έχουμε στην Ελλάδα. Εχει όλο το πακέτο...».

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ αλλά και τι δηλώνουν οι δύο πρωταγωνιστές του...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top