Ελένη Μενεγάκη: πόσες τσάντες αλλάζει σε μία έξοδο;

Mε άλλη πήγε στο event, με άλλη έφυγε!!!

Ελένη Μενεγάκη: πόσες τσάντες αλλάζει σε μία έξοδο;

To ότι η Ελένη Μεγάκη είναι style icon και προσέχει -τις περισσότερες φορές- την εμφάνισή της το γνωρίζαμε... Το ότι θα την βλέπαμε με δύο διαφορετικές τσάντες στην ίδια εκδήλωση, την ίδια βραδιά, πού να το φανταστούμε; Με λίγη παρατηρητικότητα στις φωτογραφίες από το event που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά, διαπιστώσαμε ότι η παρουσιάστρια πήγη με άλλη τσάντα και έφυγε με άλλη!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Ελένη ήταν μία από τους celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη βραδιά της μόδας, το «Fashion Night Out», που διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το star.gr ήταν εκεί και «τσάκωσε» την οικοδέσποινα του «Καφέ» επί της οδού Βουκουρεστίου.

Όπως περπατούσε η Ελένη της την «έπεσαν» κάμερες και φωτογράφοι, οπότε βρήκε καταφύγιο στο κατάστημα της Louis Vuitton. Περίμενε να περάσει η «μπόρα», οπότε τι να κάνει η γυναίκα; Έριξε μια ματιά στο μαγαζί και φαίνεται ότι αγόρασε καινούργια τσάντα.

Στην εν λόγω εκδήλωση λοιπόν, η παρουσιάστρια πήγε με μια κρεμ τσάντα, με καφέ λεπτομέρειες και το λογότυπο της Louis Vuitton χαραγμένο ανάγλυφα παντού.

Και εκεί που την καμαρώναμε στις φωτογραφίες των περιοδικών τι βλέπουμε;

Στις μισές έχει την κρεμ τσάντα και στις άλλες μισές η τσάντα γίνεται... μωβ!

Άλλο χρώμα, άλλο σχέδιο, αλλά η μάρκα ίδια!

Ακόμα και σε φωτορεπορτάζ του ίδιου περιοδικού, η Ελένη εμφανίζεται με τις δύο διαφορετικές τσάντες, λες και μια καλή νεράιδα άγγιξε με το ραβδάκι της το κρεμ αξεσουάρ και το μεταμόρφωσε...

Μάλλον ερωτεύτηκε πολύ το νέο της απόκτημα η ξανθιά παρουσιάστρια, που έσπευσε να το δοκιμάσει!

Αμέσως αρχίσαμε ��α ψάχνουμε την «παλιά» τσάντα της παρουσιάστριας. Βρε από εδώ η τσάντα, από εκεί η τσάντα... πού είναι η τσάντα ο ε ο;

Την βρήκαμε τελικά, σε μια άλλη φωτογραφία: βρίσκεται καταχωνιασμένη σε μια καφέ χάρτινη σακούλα, που κουβαλά ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής, που την συνόδευσε στο event!

Eίδες αγάπη μου άμα είσαι σταρ;

Με άλλη τσάντα πας, με άλλη φεύγεις!

Μην σου πω ότι το επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις και... ρούχα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top