Ο Ανδρέας Γεωργίου ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Σιμώνης Χριστοδούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Ο Ανδρέας Γεωργίου θυμάται τη γιαγιά του με δάκρυα στα μάτια
Προκειμένου να ανταπεξέρχεται στο απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς του, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι. Ωστόσο τις ημέρες που έχει ελεύθερο χρόνο, τις αφιερώνει στην αγαπημένη του, Σιμώνη. Τα μπάνια στη θάλασσα είναι η αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια.
Γεωργίου- Χριστοδούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος στα μπουζούκια
Με περισσή ρομαντική διάθεση ο δημιουργός πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών απαθανάτισε τη «βασίλισσά του», όπως την αποκάλεσε στη λεζάντα, την ώρα που έβγαινε αμέριμνη από τη θάλασσα, έχοντας φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα.
Ο Ανδρέας Γεωργίου φωτογράφισε την εκλεκτή της καρδιάς του σε προχωρημένη εγκμοσύνη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους κι έγραψε στo Insta Story του: «My queen».
Ανδρέας Γεωργίου: Ο γάμος στην Κύπρο, το after party και η guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού
«Σύσσωμο» το καστ της σειράς «Η Γης της Ελιάς» είχε δώσει το «παρών» στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου στην Κύπρο. Το μυστήριο τελέστηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2024 στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου, στην Αγία Νάπα.
Για την ξεχωριστή περίσταση ο γαμπρός φορούσε ολόλευκο σμόκιν, ενώ η σύζυγός του ένα δαντελωτό maxi νυφικό με cut out λεπτομέρεις στη μέση της. Ακολούθησε after party με μουσικούς να ανεβαίνουν στη σκηνή και τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε ρόλο guest να ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του τους καλεσμένους, που είχαν «κατακλύσει» τα social media με βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνισή του.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Κούλλης Νικολάου, η Βάνα Δημητρίου, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.