Βίκυ Κάβουρα: Η νέα έξοδος με την 8 μηνών κόρη της

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα για την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό της κόρης της στο Ηappy Day

Νέες φωτογραφίες από την έξοδο με την κόρη της και τον Γιώργο Τζαβέλλα μοιράστηκε στα προσωπικά της social media η Βίκυ Κάβουρα.

Βίκυ Κάβουρα: Ντύθηκε αποκριάτικα μαζί με την κορούλα της

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της, έκαναν για πρώτη φορά Καθαρά Δευτέρα μαζί με την κόρη τους, καθώς η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

«Δε μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου πριν γίνω μαμά. Νομίζω ότι είναι τόσα πολλά τα καινούργια συναισθήματα που σε κάνουν να μην αναπολείς το πριν. Μου λείπει η δουλειά μου, αλλά θα έρθει ακριβώς στην ώρα της», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα για τη ζωή της ως μαμά.

Στη νέα της ανάρτηση στο instagram η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την έξοδο που έκανε την Καθαρά Δευτέρα με την μικρή της και σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα είδαμε και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Δες τις φωτογραφίες:

κάβουρα

καβουρα

καβουρα

καβουρα

καβουρα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top