Ουγγαρέζος-Πολυχρονίδη: Ολη η αλήθεια για την σχέση τους

Γιατί χώρισαν;

Ουγγαρέζος-Πολυχρονίδη: Ολη η αλήθεια για την σχέση τους

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαριάννα Πολυχρονίδη υπήρξαν ζευγάρι πέρυσι τον χειμώνα. Ερωτεύθηκαν ο ένας τον άλλο κεραυνοβόλα. Αρχικά, λίγοι ήταν εκείνοι που το γνώριζαν, ωστόσο, μετά τις αλλεπάλληλες κοινές τους εμφανίσεις, σε θεατρικές παραστάσεις, εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά, όλοι κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μία απλή φιλία. Φέτος, το πρώην ζευγάρι ξανασυναντήθηκε μετά από πολύ καιρό στο πλατό του Just the two of us και όπως φάνηκε, η αμηχανία ήταν έκδηλη και στους δύο, κυρίως, όμως, από την πλευρά της ηθοποιού.

Η Μαριάννα φέρεται να ήλθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν η σχέση που είχε με τον Δημήτρη ήλθε στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο εκείνος την ηρέμισε, λέγοντας ότι δεν πρέπει να αγχώνεται. Kι αυτό γιατί τώρα, εκείνη έχει μία άλλη σχέση με έναν άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πώς έφτασαν όμως στο σημείο τον περασμένο χειμώνα να χωρίσουν; «Αυτή η σχέση όντως υπήρξε, τα παιδιά είχαν κάνει και κάποιες δημόσιες εμφανίσεις και απ’ όσο ξέρω, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο τέλος απογοητεύθηκε πολύ από την Μαριάννα. Ηθελε δηλαδή να υπάρξει άλλο τέλος σε αυτήν την ιστορία», δήλωσε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης.

Μόλις λίγα λεπτά μετά, στο πρωινό του Mega, ο Γιώργος Λιάγκας, αφού είπε τον...καιρό, ζήτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν στην Πρωινή Μελέτη.

«Δημήτρη Ουγγαρέζο πρέπει να απαντήσεις εάν ισχύουν αυτά που ακούστηκαν στην Πρωινή Μελέτη, ότι δηλαδή στο Just the two of us συναντήθηκε το πρώην ζευγάρι και ότι μάλιστα ότι εσύ λέει δεν ήθελες να χωρίσετε, αλλά χωρίσατε. Θα απαντήσεις;» «Εννοείται», είπε εκείνος, «και για το τέλος και για την αρχή θα σας πω», απάντησε με χιούμορ. Τα πειράγματα και τα γέλια από το πάνελ έδιναν κι έπαιρναν. Ο μόνος που δεν φάνηκε να συμμετέχει ήταν ο ίδιος ο Ουγγαρέζος, που απλώς ανέφερε μετά ότι ο κόσμος δεν έχει καμία όρεξη να ακούσει τι είχε συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Κι επειδή προφανώς στο break της εκπομπής όλο και κάτι θα ειπώθηκε του στιλ «μην συνεχίσετε την πλάκα», το θέμα έληξε εκεί χωρίς να δοθεί συνέχεια. Μέχρι νεωτέρας…

Λίγες ώρες πριν, πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που παραβρέθηκε σταην πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, είχε μιλήσει για την Μαριάννα και την κόντρα της με την Αθηναϊδα Νέγκα στο σόου λέγοντας: «Ξέρω ότι και οι δύο είναι πάρα πολύ καλές σε αυτό που κάνουν και βάζουν ψυχή τους. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα για την μία ή για την άλλη, ξέρω ότι αυτά μπορούν να συμβούν όταν και δύο άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top