Ποιες είναι οι 25 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό ΤΙΜΕ

Η Madonna, η Μητέρα Τερέζα, η Coco Chanel και η σύζυγος του Mao, Jiang Qing βρίσκονται ανάμεσα στις 25 ισχυρότερες γυναίκες του προηγούμενου αιώνα, στην σχετική λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό TIME.

Στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται επίσης η νοσοκόμος Margaret Sanger, χάρη στην οποία άνοιξε ο δρόμος για την αντισύλληψη, (παρά το γεγονός ότι όταν γεννήθηκε η ίδια, η αντισύλληψη θεωρείτο παράνομη), η Jane Addams στην οποία απονεμήθηκε το πρώτο νόμπελ ειρήνης, καθώς και οι Hillary Clinton, Oprah Winfrey, Angela Merkel και Julia Child που ξεκίνησε την μαγειρική στην τηλεόραση.

Η πλήρης λίστα του περιοδικού TIME: Jane Addams, Corazon Aquino, Rachel Carson, Coco Chanel, Julia Child, Hillary Clinton, Marie Curie, Aretha Franklin, Indira Gandhi, Estee Lauder, Madonna, Margaret Mead, Golda Meir, Angela Merkel, Sandra Day O Connor, Rosa Parks, Jiang Qing, Eleanor Roosevelt, Margaret Sanger, Gloria Steinem, Martha Stewart, Mother Teresa, Margaret Thatcher, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top