H Christina Aguilera με νέο «κρυφό» συνοδό

Ένα μόλις μήνα μετά τον αιφνίδιο χωρισμό της

 H Christina Aguilera με νέο «κρυφό» συνοδό

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τότε που χώρισε από τον σύζυγο της, και η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε με νέο συνοδό. Η 29χρονη τραγουδίστρια που ήταν παντρεμένη επί πέντε χρόνια με τον μουσικό παραγωγό Jordan Bratman, φαίνεται πως συνεχίζει τη ζωή της, και μάλιστα, περνάει και καλά!

Αυτό «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες οι οποίες «έπιασαν» την διάσημη σταρ να κρύβει κάτω από μια κουβέρτατον νέο της φίλο, την ώρα που έβγαινε από το Soho Club στο Χόλυγουντ. Η Αγκιλέρα, στη θέα των παπαράτσι, χαμογελούσε πονηρά αλλά πλατιά, και προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπο του συνοδού της. Ωστόσο, τα « πιτσουνάκια» δεν ήταν μόνα τους. Μαζί τους, και η κολλητή της Κριστίνα Aγκιλέρα -Νικόλ Ρίτσι-, με τον αρραβωνιαστικό της Joel Madden, ο οποίος και οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε βγει βόλτα η παρέα.

Ο «κρυφός» φίλος της Αγκιλέρα μπορεί να κρυβόταν πίσω από την πλάτη της αγαπημένης του, αλλά η ταυτότητα του δεν είναι άγνωστη. ΟνομάζεταιMatthew D Rutler, και εργάζεται σε εταιρείες παραγωγής ταινιών. Το ζευγάρι, γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας της Αγκιλέρα, και από τότε φαίνεται πως είναι αχώριστοι.

Μέχρι σήμερα πάντως,κανείς δεν ξέρει τους λόγους που η Αγκιλέρα αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγο της Jordan Bratman, καθώς αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες: «Από σεβασμό προς τον σύζυγο μου προτιμώ να κρατήσω κρυφές τις λεπτομέρειες του χωρισμού μας. Αυτό που με νοιάζει τώρα, είναι η καθημερινότητα και πως θα τα βγάλω πέρα» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, μια χαρά τα βγάζει πέρα!..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top