Η βόλτα της Πάρις Χίλτον σε pet shop

Αυτό δεν ήταν ψώνια, αυτό ήταν πασαρέλα...

Η βόλτα της Πάρις Χίλτον σε pet shop

Οι παπαράτσι εντόπισαν την Πάρις Χίλτον την ώρα που πήγαινε παρέα με ένα από τα σκυλάκια της σε pet shop. Ωστόσο αυτό δεν έμοιαζε τόσο με ψώνια σε μαγαζί για κατοικίδια αλλά με... πασαρέλα σε κόκκινο χαλί...

Με τα φλας να αναβοσβήνουν γύρω από την Πάρις και τους παπαράτσι να της μιλούν ασταμάτητα, η Χίλτον έκανε τα ψώνια της στο pet shop Petco του Beverly Hills.

Μπορεί να μην υπήρχε κόκκινο χαλί, υπήρχε όμως ένα κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο η Πάρις διάλεξε να φορέσει αυτή την ηλιόλουστη μέρα για να κάνει τα ψώνια της.

Oι υπάλληλοι προσπάθησαν να απομακρύνουν τους φωτογράφους για να μην ενοχλούν τη διάσημη πελάτισσα τους, αλλά με τίποτα δεν άφηναν την Πάρις στην ησυχία της.

Η Πάρις από τη μια κρατούσε την τσάντα με το σκυλάκι της κι από την άλλη μιλούσε στο κινητό. Τα φλας και ο χαμός συνεχίστηκαν και κατά την έξοδό της από το κατάστημα.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο, η Πάρις έβγαλε τον Πήτερ Παν, όπως λένε το σκυλάκι της, από το καλάθι του και το πήρε στην αγκαλιά της.

Η διάσημη Πάρις δεν έδειξε να πιέζεται από την παρουσία των παπαράτσι. Με την ησυχία της, έφτιαξε τα πράγματά της και συνέχισε τις βόλτες της στο Μπέβερλι Χιλς με το πολυτελές αυτοκίνητό της, το οποίο άφησε κάποια στιγμή για να κάνει έναν περίπατο με τα πόδια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top