Γαία Μερκούρη: Δεν είναι single… είναι mingling

H απάντη την προσωπική της ζωή

Γαία Μερκούρη

Η Γαία Μεκούρη έκανε ένα q&a στο Instagram λέγοντας πως δεν είναι μεν ερωτευμένη αλλά ούτε και single ακριβώς.
H 20χρονη τους τελευταίους μήνες έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της και την καριέρα της στο modelling.
Μάλιστα, έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μαμά της, τη Δωροθέα Μερκούρη, ανοίγοντας τα «φτερά» της και συγκατοικώντας με την φίλη της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Γαία μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media και κάτι που της αρέσει να κάνει συχνά είναι να απαντάει σε ερωτήσεις που της κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Έτσι, λοιπόν, στο πρόσφατο q&a που έκανε η ίδια απάντησε μεταξύ άλλων και στο αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, λέγοντας «Όχι, ευχαριστώ». Βέβαια, σε επόμενη ερώτηση που της έκαναν σχετικά με το αν είναι single η ίδια απάντησε γράφοντας μόνο μία λέξη: «Μingling».

Τον Οκτώβριο του 2023 έγινε γνωστή η είδηση πως η Γαία Μέρκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από περίπου δύο χρόνια.

Παραδοσιακά το να κάνεις «mingle», σημαίνει να συναναστρέφεσαι, να αλληλεπιδράς κοινωνικά με τους άλλους. Ωστόσο, η αλληλεπίδραση από μόνη της δεν αποτυπώνει την ουσία του τι σημαίνει πραγματικά το «mingling». Σύμφωνα με την Dr. Lisa Matthews, ψυχολόγο που ειδικεύεται στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις «Το miggling υπερβαίνει την απλή ανταλλαγή λέξεων. Έχει να κάνει με την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση που έχεις με ένα άλλο άτομο αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο».

Όσον αφορά τις σχέσεις, το «mingling» είναι μια μείξη της single ζωής και του να είσαι ζευγάρι με κάποιον. 

@gaiamercurii

poly oreksi exw simera

♬ original sound - busterz
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top