Ρούλα Ρέβη: Αποκάλυψε τα αισθήματά της για τον Αποστόλη Τότσικα

Όσα είπε η γνωστή φωτογράφος για τον σύζυγό της

Δείτε απόσπασμα από συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Στούντιο 4

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και την οικειότητα που νιώθει μαζί του, μίλησε η Ρούλα Ρέβη στη διαδικτυακή εκπομπή The Speakers.  

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι

Η καταξιωμένη φωτογράφος ανέφερε ότι νιώθει φίλο της τον ταλαντούχο ηθοποιό και δεν αγχώνεται ποτέ για το πως θα του ανακοινώσει κάτι.

«Δε νιώθω σύζυγος καθόλου, ούτε είμαι η κλασική σύζυγός. Νιώθω φίλη με τον Απόστολο. Ούτε σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος. Με τον φίλο σου είσαι συνοδοιπόρος, μου αρέσει η λέξη συνοδοιπόρος. Το σύντροφος, εντάξει… Αν θέλουμε συντροφιά μπορούμε να πάρουμε μια γάτα. Τον άντρα μου τον νιώθω πραγματικά φίλο μου, πολύ στενό μου.  

Η Ρούλα Ρέβη κι ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους

Η Ρούλα Ρέβη κι ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα κι άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο. Αν δε σκέφτεσαι: “Τι θα πει τώρα, πως θα του πω αυτό”, αν μπουν αυτά, έχει τελειώσει, δεν είναι το ίδιο. Δε σημαίνει ότι δεν υφίσταται η σχέση, απλώς δεν είναι η ίδια αίσθηση το να μην αγχώνεσαι πως θα πεις κάτι στον άλλον. 

Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμά της που γεννήθηκαν πρόωρα

Εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ για το πως θα πω κάτι στον Αποστόλη, κι ας είναι το πιο χοντρό πράγμα της Γης. Δε μου δημιουργεί στρες το πως θα ανακοινώσω κάτι στον Αποστόλη, που του έχω πει τα χειρότερα. Ούτε μου δημιουργεί στρες να μαλώσω μαζί του. Είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου, που δεν τίθεται μετά θέμα "θα φύγώ - θα φύγεις". Αυτό είναι πολύ ωραίο», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το βίντεο από το The Speakers
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top