Λάμψη και συγκίνηση στα Βραβεία «Καλλιρρόη»

Με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Λαμπίρη

Λάμψη Και Συγκίνηση Στα Βραβεία «Καλλιρρόη»

Με άρωμα γυναίκας, λάμψη και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα Βραβεία «Καλλιρρόη», το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2024.

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Hμέρας της Γυναίκας, βράβευσε γυναίκες που κατοικούν οι επιχειρούν στη Ραφήνα και το Πικέρμι, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας και υπεύθυνη για τη διοργάνωση ήταν η αντιδήμαρχος Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία, όπως τόνισε στην ομιλία της, σκοπός είναι τα βραβεία να γίνουν θεσμός!

«Ονειρευόμαστε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να τιμούμε γυναίκες γέννημα θρέμμα της πόλης μας, αλλά και γυναίκες που επέλεξαν την πόλη μας να ζήσουν, γυναίκες με τις οποίες εδώ μαζί σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, μοιραζόμαστε την ίδια καθημερινότητα, περπατάμε στους ίδιους δρόμους, τις καλημερίζουμε, τις έχουμε ανάμεσά μας… Γυναίκες που ξεχώρισαν, διέπρεψαν στον τομέα τους και που η προσφορά και η φήμη τους μας κάνουν υπερήφανους σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε η βράβευση τιμώμενων προσώπων μεταξύ άλλων των: Αλέκα Κανελλίδου, Λουκία Παπαδάκη, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, Δήμητρα Κατσαφάδου κ.α.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top