Παρέλαση αστέρων στο ρεβεγιόν του Roman Abramovich

Όλο το διεθνές τζετ σετ… «στα πόδια του»

Παρέλαση αστέρων στο ρεβεγιόν του Roman Abramovich

Ο Roman Abramovich όχι μόνο έχει λεφτά, αλλά κατά πως φαίνεται ξέρει να τα διαχειρίζεται και σίγουρα δεν τα τσιγκουνεύεται! Ο 44χρονος πολυεκατομμυριούχος συνηθίζει κάθε χρόνο να κάνει ένα από τα πιο «καυτά» ρεβεγιόν στα οποία παρελαύνουν αστέρες του Χόλυγουντ αλλά και επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ.


Ο 44χρονος μεγιστάνας, διαθέτει μια τεράστια έκταση αξίας 58 εκατομμυρίων λιρών στο νησί St Barts, όπου και αποφάσισε να κάνει το φετινό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Μάλιστα, για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του, επιστράτευσε τους Black Eyed Peas, τους οποίους «έκλεισε» αποκλειστικά για να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους.

Στο νησί βρίσκονται εδώ και μέρες ο Roman Abramovich μαζί με την 29χρονη φιλενάδα του Daria Zhukova, επιβλέποντας τις τελευταίες λεπτομέρειες,ενώ εχουν ήδη φτάσει και πολλοί διάσημοι όπως: η Demi Moore με τον σύζυγο της Ashton Kutcher, ο George Lucas, η Salma Hayek, η φιλενάδα του «P Diddy» μαζί με τα παιδιά της, το πρώην σούπερμόντελ Stephanie Seymour, ο Jason Statham και η κοπέλα του Rosie Huntington-Whiteley, η ηθοποιός Portia De Generes, και η τραγουδίστρια Alicia Keys μετά του συζύγου της.

Το φετινό πάρτι θα κοστίσει στον Abramovich 5 εκατομμύρια λίρες, και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 250 καλεσμένοι του θα το απολαύσουν αφού έχει φροντίσει για τα πάντα!


Κάντε κλικ και δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του ρεβεγιόν αλλά και από την άφιξη διασημοτήτων στο νησί του St Barts

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top