Ιλένια Ουίλιαμς: «Δε θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου»

Τι συνέβη όταν πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ, τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς, στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της, Ρόμπερτ

«Δεν ήθελε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Δεν περίμενα να μου πει ποτέ "μπράβο". Ήταν πολύ αυστηρός. Μπορεί να έκανα ένα λάθος και να άλλαζε το βλέμμα του. Ήταν πρότυπο πάτερα. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Δε θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό. Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου. Την ώρα που έφυγε από τη ζωή, τραγουδούσα και σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο», δήλωσε η τραγουδίστρια για τον χαμό του πατέρα της το 2022. 

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, απάντησε: «Ήταν πολύ κοντά με τον πάτερα μου. ήταν μέλος της οικογένειας. Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη. Μεγαλώσαμε μαζί. Δεν έχουμε κάποιο αρνητικό συναίσθημα ο ένας για τον άλλον». 

Ιλένια Ουίλιαμς: Παραιτήθηκε από το MAD όταν ο πατέρας της αρρώστησε

«Είναι κάλο να κρατάμε την προσωπική μας ζωή για εμάς. Είτε είναι κάτι που ισχύει είτε όχι. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Με φοβίζει κάπως η ευθύνη. Οι άντρες δε με φλέρταραν ποτέ και δε Θέλω να με φλερτάρουν. Είμαι εντάξει», τόνισε μεταξύ άλλων η Ιλένια Ουίλιαμς. 

Η Ιλένια Ουίλιαμς με τον αείμνηστο πατέρα της, γνωστό τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η Ιλένια Ουίλιαμς με τον αείμνηστο πατέρα της, γνωστό τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top