Ποια ηθοποιός περιμένει τον πελαργό;

Είναι νέα, όμορφη και πασίγνωστη!

Ποια ηθοποιός περιμένει τον πελαργό;

Διπλή χαρά για την Natalie Portman, καθώς εκτός από το μωράκι της, σε λίγους μήνες θεωρείται πολύ πιθανό να κρατήσει και την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα.

Η 29χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον χορογράφο της νέας της ταινίας Benjamin Millepied και μαζί με αυτό αποκάλυψε πως ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα. Βέβαια, δεν διευκρίνισε εάν ο πελαργός ήταν η αιτία που οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, αλλά σε κάθε περίπτωση συμβαίνουν και τα δύο. Και εγκυμοσύνη και αρραβώνας. Η Portman θα φέρει στον κόσμο το παιδί της την άνοιξη του 2011.

Η ηθοποιός και ο χορογράφος γνωρίστηκαν πέρυσι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας της πρωταγωνίστριας, που έχει τίτλο Black Swan, όπου η Portman υποδύεται μία μπαλαρίνα. Από την πρώτη στιγμή, ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα και τώρα επισημοποίησαν τη σχέση τους. Οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία το πρώτο τους παιδάκι.

Η Natalie Portman είναι προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα αλλά και για βραβείο SAGA για τον ρόλο της στο «Black Swan». Σημειώνεται ότι οι Χρυσές Σφαίρες αποτελούν κάθε χρόνο τον προπομπό των βραβείων Οσκαρ και πολλές φορές τα πρώτα βραβεία, αυτά των Χρυσών Σφαιρών συμπίπτουν με αυτά της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δύσκολα θα φύγει χωρίς βραβείο από την βραδιά.

Μέσα στο 2011 αναμένεται να βγουν τρεις ταινίες της Portman: Το «No Strings Attached» με τον Ashton Kutcher, το «Your Highness» με τους James Franco και Danny Mc Bride, και το «Thor». Στην δεύτερη μάλιστα, η Portman έπεσε και θύμα λογοκρισίας. Επειδή η εμφάνισή της θεωρήθηκε αρκετά σέξι και προκλητική, οι υπεύθυνοι της ταινίας αναγκάστηκαν να «ντύσουν» τα οπίσθιά της με ψηφιακό τρόπο, βάζοντας ένα κανονικό μαγιό στην θέση του στρινγκ που φορά, σε κάποιες από τις σκηνές του έργου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top