Δείτε τον Γιώργο Καπουτζίδη γυμνό!

Ο άνδρας που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη

Δείτε τον Γιώργο Καπουτζίδη γυμνό!

Ο άνδρας που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Παρασκευής δεν ήταν ούτε ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος, ούτε ο νέος της σύντροφος Μάκης Παντζόπουλος.

Ηταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό του Καφέ με την Ελένη και τα πέταξε όλα στην κυριολεξία.

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης τράβηξε τυχαία έναν κλήρο, όπως έκαναν και όλοι οι συντελεστές της παράστ��σης «Φωνάζει ο Κλέφτης», στον οποίο υπήρχε γραμμένη η επιθυμία ενός τηλεθεατή. Στο συγκεκριμένο χαρτί, ο τηλεθεατής ζητούσε από τον Καπουτζίδη να δείξει μπροστά στην κάμερα, πώς θα έκανε ερωτική εξομολόγηση σε μια γυναίκα εάν πρωταγωνιστούσε σε αισθησιακή ταινία. Επειδή όμως ο Καπουτζίδης δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, προτίμησε να κάνει κάτι άλλο: Να γδυθεί!

Αυτό το κάνω πιο εύκολα από το να κάνω αυτό που μου ζητάτε είπε. Άρχισε λοιπόν να γδύνεται, και με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση αναστάτωσε τους πάντες. «Γιώργο με αναστατώνεις, είπε και η ίδια η Ελένη», ενώ στο τέλος χειροκρότησε φωνάζοντας: «Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο πλατό μου;»

Ο Καπουτζίδης έδωσε ρεσιτάλ στην Ελένη σήμερα με πολύ χορό και πολύ τραγούδι. Δεν σχολιάζουμε το ότι θεώρησε πιο εύκολο να κάνει στριπτίζ από το να ξεκινήσει ερωτική εξομολόγηση... Μάλιστα, στο συγκεκριμένο νούμερο, είχε πάρει και ύφος και το ζούσε το θέμα κανονικά. Η Ελένη δεν σταμάτησε να φωνάζει, ενώ όταν το σόου τελείωσε, ντύθηκε και... ηρέμισε. Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top