Αγγελόπουλος για την απώλεια της μαμάς του: Ορφανεύεις όταν χάσεις τη μάνα

«Είναι ωραίο συναίσθημα όταν περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου»

To 2023 χάρισε χαρές αλλά και λύπες στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά παράλληλα κλήθηκε να διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας της μητέρας του και στη συνέχεια την απώλειά της.

«Το καλοκαίρι που σοβάρεψε το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου ήμουν μέρα νύχτα στο νοσοκομείο. Θέλαμε να προλάβουμε τη μητέρα μου, γι’ αυτό και επισπεύσαμε τον γάμο. Ήταν ένα εντελώς οξύμωρο συναίσθημα. Δηλαδή, από τη μία να υπάρχει ένας γάμος και μια εγκυμοσύνη και την επόμενη μέρα να ετοιμαζόμαστε να πάμε για να οργανώσουμε την κηδεία της μητέρας μου. Όποιος άνθρωπος και να φεύγει από τη ζωή σου σίγουρα είναι δύσκολο, απλά η μάνα είναι ένα κομμάτι που δε χρειάζεται να πω πολλά και όταν έχεις και πολύ καλή σχέση με τη μάνα…», είπε συγκινημένος στο podcast «Winter Is Back» με τον Χαράλαμπο Χειμώνα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Λύγισε στον «αέρα» για την απώλεια της μητέρας του

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του πριν από 25 χρόνια. «Όταν είχα χάσει τον πατέρα μου, ήταν πριν 25 χρόνια περίπου, οπότε είχε μείνει μόνο η μάνα από τους δύο γονείς. Πολύ παλιά πριν ακόμα η μάνα έχει τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας κτλ σε μια συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο που είχε πει κάτι που μου είχε μείνει. Μου είχε πει ότι αν κάποια στιγμή χάσεις τη μάνα σου, από τη μάνα ορφανεύεις. Τώρα καταλαβαίνω ακριβώς τι ήθελε να μου πει τότε. Ορφανεύεις όταν χάσεις τη μάνα σου. Ήμασταν πολύ δεμένοι με τη μάνα. Όταν συνέβη και μετά κατά κάποιο τρόπο σοβάρεψαν κι άλλο τα πράγματα, είναι σαν να λες “τέλος από εδώ και πέρα”. Ακόμα και αυτή η συμβουλή της μάνας δεν θα υπάρχει. Τελείωσαν τα ψέματα».

Αγγελόπουλος: «H μητέρα μου δε γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο»

Κλείνοντας, ο Ντάνος δήλωσε πανευτυχής που σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. «Είναι ωραίο συναίσθημα όταν περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει στοιχεία δικά σου, ενώ παράλληλα είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Ανυπομονώ γιατί μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, είναι κάτι που μας έτυχε, αλλά από την άλλη δεν αναιρεί τον ερχομό ενός ανθρώπου στη ζωή μας που μάλλον θα έχει και δικά μου στοιχεία και της Δήμητρας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top