Αθερίδης: Στο θέατρο υποδύομαι ένα σκύλο

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη

Αθερίδης: Στο θέατρο υποδύομαι ένα σκύλο

O Θοδωρής Αθερίδης, ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θεατρικό έργο «Τυφλοσούρτης» , το οποίο έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία, στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται ένα..σκύλο. Στην πρεμι��ρα της παράστασης έβρεχε και η Ελένη Μενεγάκη του είπε ότι είναι γούρι, «όπως όταν βρέχει στους γάμους».

Ο Θοδωρής Αθερίδης, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν τον απασχολούν τα βραβεία και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αρέσει η δουλειά του. Όπως αποκάλυψε συνήθως πρώτα βρίσκει τα πρόσωπα, τους πρωταγωνιστές και μετά γράφει το έργο.

Για τον ηθοποιό , στο βίντεο που του ετοίμασε η εκπομπή, μίλησε η συμπρωταγωνίστρια του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν μαθήτρια του στη σχολή. «Ο Θοδωρής δεν ήταν αυστηρός ούτε στη σχολή. Είναι σύμμαχος με τους ηθοποιούς», είπε.

Από την παράσταση δεν έλειπε και η «μούσα» του, η Σμαράγδα Καρύδη. «Είναι η πρώτη χρονιά που δεν είμαστε μαζί. Είναι υπέροχη παράσταση. Ζηλεύω λίγο που δεν είμαι μαζί τους αλλά δε μου λείπει έρχομαι και τον βλέπω. Είναι καταπληκτικός στο ρόλο του σκύλου. Ο Θοδωρής είναι από τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους ανθρώπους και πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top