Ποιος έφυγε από το Just the two of us;

Επιτέλους, ένα ζευγάρι που φεύγει με το χαμόγελο στα χείλη

Ποιος έφυγε από το Just the two of us;

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Τζώρτζια από το συγκρότημα των Μπλε ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just the two of us το βράδυ της Κυριακής 05/12.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι «Break on through» των Doors και αν και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στο σόου.

Ωστόσο και ο αθλητής του ταε κβο ντο και η τραγουδίστρια ήταν ίσως το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε με χαμόγελο από το παιχνίδι, χωρίς μούτρα και χωρίς παρατράγουδα.

«Πέρασα πάρα πολύ καλά εδώ, σ’ ευχαριστώ που με άφησες να σε παρασύρω», δήλωσε η Τζώρτζια μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, εν�� ο Μιχάλης Μουρούτσος ανέφερε: «Tο ταξίδι μου ήταν υπέροχο. Αυτό που θα κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να συνεχίσω να προσφέρω από το κινητό μου». «Όταν βγω έξω, ο πρώτος που θα με πειράξει θα φάει πολύ ξύλο», είπε χαριτολογώντας η Τζώρτζια, υπονοώντας πως έχει πλέον τον καλύτερο δάσκαλο στο ταε κβο ντο.

Οσο για τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη, αυτός αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν και το αγαπημένο του.

Πρώτη ανάρτηση: 05/12/2010 23:55

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top