Λίντα Εβαντζελίστα: Μιλά για τη θεραπεία που παραμόρφωσε το πρόσωπό της

Στα 58 της χρόνια το τοπ μόντελ δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί την εμφάνισή της

Λ. Εβαντζελίστα: «Σκότωσα τη Λίντα, δεν με αναγνωρίζω πλέον» - Παλαιότερο βίντεο από το Love it

To κορυφαίο supermodel των 90s Λίντα Εβαντζελίστα σε συνέντευξή της στους "Sunday Times" δήλωσε ότι "δεν ενδιαφέρεται να ξαναβγεί ραντεβού".

Η Linda Evangelista σ

Η Linda Evangelista σε φιλανθρωπικό gala το 2009 /Φωτογραφία AP Images

«Δε θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δε θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει», ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια ενώ αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που βγήκε ήταν "σίγουρα πριν από τη θεραπεία Coolsculpting", στην οποία υποβλήθηκε από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016 και την άφησε «παραμορφωμένη». Ωστόσο σήμερα στα 58 της χρόνια έχει αποδεχτεί την εμφάνισή της μετά τις επιπλοκές της θεραπείας.

Οι φωτογραφίες μετά τη «βάναυση παραμόρφωση»:

 

«Δεν κατηγορώ πλέον τον εαυτό μου. Δεν είμαι πια σκληρή μαζί του. Για το πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για μένα εξακολουθεί να με ενοχλεί λίγο, αλλά παλαιότερα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο», συνέχισε η Εβαντζελίστα.

«Ξέρω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι έφταιγα. Δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς, αλλά προσπαθώ σκληρά να απαλλαγώ από τις ενοχές και τη ντροπή. Και δεν το αφήνω να μου καταστρέψει τη ζωή. Δε θα είχα μείνει κλεισμένη αν ήξερα πόσοι άνθρωποι με νοιάζονται». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top