Συνατσάκη: Απαντά για την περιβόητη δήλωση για το φύλο του παιδιού της

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μαμά – Δες»

Στην εκπομπή «Μαμά – Δες» θα βρεθεί καλεσμένη την Κυριακή 22/10 η Μαίρη Συνατσάκη.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της γνωστής influencer, στο οποίο σχολιάζει την πολύκροτη δήλωση που είχε κάνει για το φύλο της κόρης της, Ολίβιας, προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day». 

Μαίρη Συνατσάκη: Απαθανατίζει τη δέκα μηνών κόρη της, Ολίβια!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Όσον αφορά λοιπόν τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε, με όσα είχε πει, απάντησε: «Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι, να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω σε αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνουν το παιδί να ξενίζω πολύ με αυτό που θα πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

 

Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που θέλει η ψυχή του να είναι. Θέλω να πω με τους όρους του κοινωνικού του φύλου, αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα, είτε σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιορίζεται με έναν άλλον τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί», τόνισε η 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top