Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Τέλειο το δωμάτιο της Ολίβιας!

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει πώς κοιμάται η κόρη της - Θα «λιώσετε»!

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο κανάλι της στο Youtube και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber θέλησε, μέσα από ένα βίντεο, να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε το καλοκαίρι αλλά και πώς έκανε μια... εσωτερική μετακόμιση στο σπίτι της.

Μάλιστα, στην αρχή του νέου της βίντεο προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Μαίρη Συνατσάκη: Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και η αλλαγή στο σπίτι της

«Τρεις ημέρες πήγαμε διακοπές φέτος, στην Σαρωνίδα. Αλλά ήταν πολύ βαρύ το κλίμα με όλες αυτές τις φωτιές, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι, ελπίζοντας να μη μας βρει άλλη καταστροφή. Έκτοτε πραγματικά συνέβησαν όλα. Παλεύω πάρα πολύ μέσα μου με το να κρατάω την αισιοδοξία μου, αλλά ταυτόχρονα να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω.

Να μην εθελοτυφλώ, να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ευτυχώς είναι όλα καλά στη δική μου ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά στις ζωές πάρα πολλών άλλων ανθρώπων δεν είναι από τις φυσικές καταστροφές και όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία σε τι μας επηρεάζει και σε τι δεν μας επηρεάζει» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έγινε μια εσωτερική μετακόμιση μέσα στο σπίτι της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη άδειασε το δωμάτιο γκαρνταρόμπα της για να μπει μέσα ο Ίαν Στρατής με τα δικά του πράγματα. Μέσα στο καλοκαίρι επίσης, άλλαξε και ουσιαστικά τελειοποίησε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Ολίβιας δείχνοντάς το για πρώτη φορά ολόκληρο.

συνατσακη

συνατσακη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βοήθησε στις ετοιμασίες

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top