Αθηνά Ωνάση: Με γυαλιά, μαντήλι και τέσσερις σωματοφύλακες στη Μύκονο

Το κόστος της θαλαμηγού που εικάζεται ότι νοίκιασε στην Ελλάδα

Δείτε το ρεπορτάζ του Πρωινού Ant1 για την Αθηνά Ωνάση

Στη Μύκονο βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση από το πρωί της Δευτέρας. Ωστόσο, η χρυσή κληρονόμος- εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτή κατά την άφιξή της στην Ελλάδα. 

Στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση μετά από χρόνια - Έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο

Πληροφορίες που μετέδωσε χθες η εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφεραν πως έφτασε ινκόγκνιτο στο νησί των ανέμων και αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό αεροσκάφος που τη μετέφερε από την Ολλανδία, φορώντας μαντήλι στο πρόσωπό της.

Τις ίδιες πληροφορίες επιβεβαίωσε σήμερα στην ίδια εκπομπή ο Πέτρος Νάζος του Mykonos Live TV. «Κυκλοφόρησε προχθές στα Ματογιάννια με τέσσερις άνδρες προσωπική ασφάλεια, φορώντας γυαλιά, μαντήλι και καπέλο. Έχει έρθει με δύο φίλες της από ότι έμαθα», είπε ο Πέτρος Νάζος.

H φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση στη Μύκονο, το 2018- Πρωινό Ant1

H φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση στη Μύκονο, το 2018- Πρωινό Ant1

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αθηνά Ωνάση είχε επισκεφθεί τη Μύκονο και το 2018, αλλά κανείς δεν το είχε πάρει είδηση. Παρουσίασε μάλιστα και μια φωτογραφία της σε ιταλικό εστιατόριο από εκείνη τη χρονιά, την οποία είχε τραβήξει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Αθηνά Ωνάση: Πόσο κοστίζει η θαλαμηγός που εικάζεται ότι νοίκιασε για να μείνει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό Ant1, εικάζεται ότι η Αθηνά Ωνάση διαμένει σε υπερπολυτελή θαλαμηγό κατά την παραμονή της στη Μύκονο. Το κόστος ενοικίου για τη θαλαμηγό είναι 1.100.000 ευρώ την εβδομάδα!

Το σκάφος "Cloud 9" ανήκει σε Αυστραλό μεγιστάνα. Έχει μήκος 88,5 μέτρα και διαθέτει 7 καμπίνες για 12 φιλοξενούμενους, πισίνα, τζακούζι, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου. Επίσης διαθέτει 28 άτομα προσωπικό εκτός του καπετάνιου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top