Στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση μετά από χρόνια - Έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο

Φορούσε μαντήλι βγαίνοντας από το αεροπλάνο για να μη γίνει αντιληπτή

Το ρεπορτάζ του «Πρωινού» Αnt1 για την άφιξη της Αθηνάς Ωνάση στη Μύκονο

Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια που έχει να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Αθηνά Ωνάση: Τόσα της έχουν απομείνει από την κληρονομιά του παππού της

Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο, χθες το πρωί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, έφτασε στο αεροδρόμιο του νησιού λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας μαντήλι, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή. Στη Μύκονο βρίσκεται με φίλες της και όχι με κάποιο σύντροφο.

Αθηνά Ωνάση: Πατέρας για τρίτη φορά ο πρώην σύζυγος της Ντόντα Μιράντα

Την τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα ήταν το 2007, όταν είχε έρθει με τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, και τα δύο του παιδιά, για τους διεθνείς αγώνες ιππασίας «Ωνάση» στο Ολυμπιακό Ιππικό κέντρο, στους οποίους και συμμετείχε ο Ντόντα.

Η Αθηνά Ωνάση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στις 5/10/2007 - NDP photo

Η Αθηνά Ωνάση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στις 5/10/2007 - NDP photo

Η 38χρονη Αθηνά Ωνάση Ρουσσέλ είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2017 έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου τους.

Η Αθηνά Ωνάση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στις 5/10/2007 - NDP photo

Η Αθηνά Ωνάση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στις 5/10/2007 - NDP photo

Μετά τον θάνατο της μητέρας της (σε ηλικία τριών ετών) η Αθηνά μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά (γαλλικά: Baccalauréat‎) το καλοκαίρι του 2003.

Αθηνά Ωνάση: Οι απαιτήσεις της «χρυσής» κληρονόμου για να έρθει στην Ελλάδα

Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1985), τη Σαντρίν Ρουσσέλ (γενν. Μάιο 1987) και τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top